okt

18

Croquedag Basket Zonhoven was een groot succes!!!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Iets minder inschrijvingen aan het begin van de croquedag, maar door enkele last-minute bestellingen werd toch het recordjaar 2015 benaderd. En dat ondanks het feit dat er nog diverse eetdagen waren, er een veldrit was en ook nog eens jeneverfeesten in Hasselt.
Fijn was het dat alle eters gelijk over de twee shiften verdeeld waren.
Zo waren er nooit lange wachttijden en kon iedereen een vrij zitje uitkiezen.
Het aantal eters van vorig jaar werd dus benaderd en we mogen ook zeggen dat het bijna een even groot succes werd als vorig jaar.

Waarom een geslaagde editie? Niet omdat zondagavond om 21.00 uur, amper 1 uur na de avondshift alles al spik en span was. Alhoewel, dat was ook fijn ;)
Neen, omdat op zaterdag de zaal al piekfijn in orde gezet werd door een klein leger aan hulpvaardige mensen. Er werden groenten gekuist, zakken brood gesmeerd en belegd en een massa tafels gedekt.
Maar na 4 uur hard werk kon met trots gezegd worden dat Basket Zonhoven klaar was met de mise en place voor de Croquedag.
Zondag zelf liep alles gemoedelijk.
Iedereen deed zijn taak uitstekend waardoor de croques en drank op tijd op de tafels belandden.
Alles werd met smaak opgepeuzeld door jong en oud.
Daarom wensen wij iedereen te bedanken die heeft meegeholpen om van deze croquedag wederom een succes te maken.
Aan alle vrijwilligers die hun beste beentje voorgezet hebben, bedankt!
Uw inzet gedurende een paar uurtjes of voor sommigen zelfs volledige dagen maakt een wereld van verschil!
Aan het keukenpersoneel een dikke proficiat: de croques waren zeer lekker en werden vlot gemaakt en op mooi gedresseerde borden getoverd. Jullie hebben door de warme temperaturen veel zweet gelaten voor onze club, waarvoor een dikke dankjewel.
Aan het toogpersoneel en garçons ook een dikke merci. Ook dit liep weer zeer vlot. We kunnen zeggen dat er zich hier na de laatste eetdagen een geroutineerd team heeft gevormd, en dat merk je! Wanneer een voorraad dreigde op te geraken, werd onmiddellijk al vooruit gedacht en bijbesteld, zodat niemand zonder drank viel. Bedankt voor jullie gezelschap en werk!
Aan de sponsors, ook een dikke merci voor jullie aanwezigheid! Zo merken wij dat jullie er niet alleen op papier en financieel zijn voor onze club, maar ook een echt hart hebben voor Basket Zonhoven. Bedankt dat jullie er waren!
Aan onze peter Elias Lasisi: bedankt voor jouw sympathieke aanwezigheid en die van je ploeggenoot Jordan. De kinderen kijken er al naar uit om met jullie te trainen. Hopelijk vonden jullie het even leuk.
Aan onze huisfotograaf en man van de muziekomkadering Patrick: hebben wij eigenlijk wel een andere DJ en fotograaf dan jou nodig voor onze fuif? Bedankt!
Ook de zaalwachters en de mensen van de sportdienst verdienen een woord van dank. Geen inspanning was weer te veel. Ook zij zijn ondertussen een deel van Basket Zonhoven geworden. Wij zijn telkens blij dat ze er zijn om antwoorden te verzinnen op elk van onze wensen. Merci mannen en vrouw!

Aan alle coaches en ploegen die meegeholpen hebben: Wederom bedankt voor jullie hulp!
Hopelijk hebben jullie ook een beetje genoten van deze croquedag. Al twijfelen we daar niet aan. Aan het gelach dat af en toe weerklonk zagen we dat het goed was en dat helpen op een eetdag ook wel een goede teambuilding is. Bedankt voor jullie inspanningen!

Onze helpende handen van het bestuur, bedankt voor de ondersteuning aan de kassa, in de keuken, …
Fijn dat jullie op zo een drukke dag spontaan jullie hulp aanbieden.

Aan iedereen van de cel activiteiten: weken voorbereidingen met hectische laatste dagen.
Maar al het zweet dat gelaten werd heeft alweer opgebracht. Een superteam met een groot hart voor Basket Zonhoven. Proficiat, we mogen alweer fier zijn op deze prestatie! Op naar het volgende!!!

En tot slot ook een dankwoord voor de senioren heren B en hun coach. Jullie hebben zondag de hele dag gewerkt op de superprestige veldrit voor Basket Zonhoven. Bedankt voor jullie engagement voor de club.