okt

14

Vol weekend en ook nog croquedag!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Een overvol weekend wordt naar traditie afgetrapt door de Dames C. Zij willen hun ongeslagen status nog altijd aanhouden tegen de bezoekers van Peer.
Zaterdagmorgen is de kantine nog maar amper open of de Microben Apen en pupillen moeten al aan de bak. Respectievelijk tegen het grote Limburg United en Maasmechelen. De microben Beren van hun kant gaan op bezoek bij Bree.
Om 13 uur ontvangen de Landelijke Kadetten meisjes de buren uit Houthalen in wat een spannende match belooft te worden.
Terwijl de Miniemen B op bezoek gaan bij het sterke Hasselt ontvangen de Miniemen A Heusden. Zij hopen hun knappe tweede plaats vast te houden.
In de laatste twee matchen van zaterdag moeten de kadetten jongens ook al naar Hades.
De Senioren Heren A spelen om 18.00 uur in Zolder dat nog zonder zege is. De onze zitten in een winning mood; wij verwachten niks anders dan een overwinning.

Zondag staan er nog 3 thuismatchen op het menu. De benjamins ontvangen Maasmechelen.
De Dames B ontvangen om 14.00 uur in de voormatch de buren uit Kiewit. Onze meisjes zijn nog altijd foutloos en hopen dat ook zo te houden.
Tot slot spelen de Dames A nog tegen Willebroek. Beide ploegen hebben evenveel winst- en verliesmatchen dus ook dit belooft een spannende match te worden. Hopelijk worden de bezoekende vrouwen wat afgeleid door de lekkere geur van croques die vermoedelijk in de zaal gaat hangen.

Want ja, zondag is het ook CROQUEDAG!!! We kregen ondanks verschillende festiviteiten in Zonhoven en omgeving toch nog zéér veel inschrijvingen binnen. De croques gaat smaken, mede door de vele vrijwilligers die al opgegeven hebben dat ze zaterdag en zondag komen helpen.
Sta mij toe deze mensen al bij voorbaat te bedanken voor hun inzet. Zonder jullie kan dit geen succes worden; zonder jullie vrijwillig engagement zou het runnen van deze club iets moeilijker worden.
Alvast bedankt!