okt

9

Mooie zeges van heren A en B

Ingezonden door: Gerry Henraat
De zaterdag werd in stijl afgesloten met een knappe zege van de heren A tegen Bree B, toch ook geen meeloper. Voordien bracht deze zaterdag, zoals steeds, een mix van gewonnen en verloren matchen, van vreugde en een beetje verdriet.

We beginnen echter met de dames. De dames A kregen een fikse dreun in en tegen Zuiderkempen. 'Het was helemaal niet goed', aldus Johan na zijn terugkeer uit de Kempen. Verlies met 74-53. De dames C wonnen, zoals verwacht, wel vlot met 57-84 van Femina Habac en blijven ongeslagen.

De heren A ontvingen Bree B met daarin enkele stevige kerels. Maar de onzen waren te snel en de lokale bombardementen waren trefzeker. Knappe winst met 83-56. Ook de heren B hielden de zege thuis. Tegen Kajoba was de voorsprong op een bepaald moment ook een dertiger, maar dan zorgde nonchalance voor onnodige zenuwachtigheid. Verdiende winst met 87-73.

De Jongens kadetten kwamen tekort tegen Stevoort (56-71), terwijl de jongens miniemen A ruim wonnen van Genk B (87-31). De miniemen B konden dan weer geen vuist maken tegen Sint-Truiden B (41-83). Bij de pupillen waren enkelen nog niet wakker en dus ging de overwinning nipt naar de meisjes van Houthalen (41-36).

De 3 microbenploegen (de Apen tegen Nieuwerkerken, de Beren tegen Tongeren en de Cobra's tegen Houthalen) verzorgden alle het spektakel. En daarin deden de supermicroben, thuis tegen Tongeren, zeker niet onder.

Niet vergeten!! - Zondag 16 oktober - Croquedag

Volgende zondag is het Croquedag. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe het dan NU! Via mail naar Cel Activiteiten of via de brievenbus in de evenementenhal! Helpers voor de avondshift zijn ook nog steeds welkom!