okt

6

Een hele zaterdag basketbal!!

Ingezonden door: Gerry Henraat
12 wedstrijden dit weekend, en allemaal op zaterdag. We beginnen er al  vroeg aan - de Apen om 10u in Nieuwerkerken - en de heren A sluiten de rij in de evenementenhal om 20u30 tegen Bree B.

De dames A trekken naar de Zuiderkempen om daar de knappe zege van vorig weekend een verlengstuk te geven. Winst zou hen meteen in de subtop brengen! De dames C trekken naar Sint-Truiden om er Femina Habac partij te geven. De dames van Dieter gaan geen steek laten vallen!

De heren A hebben hun opmars naar de subtop ingezet en we denken niet dat Bree B (met in de rangen o.a; Zonhovenaar Gert Bammens) hen daarbij zal kunnen stoppen! De heren B gaan net voordien tegen Kajoba ook voor een 2de opeenvolgende zege.

De Jongens kadetten ontvangen Stevoort en mits een goeie dag zit er wel iets in voor de mannen van coach Robin. De Jongens Miniemen A gaan er alles aan doen om de zege thuis te houden tegen Genk B. De Jongens Miniemen B gaan het moeilijker hebben tegen Sint-Truiden B, maar het begint steeds beter te lopen bij de mannen van coach Karel. Dus wie weet? De pupillen trekken naar de dames van DBC Houthalen en ook hier is er zeker een kans op winst!

De dierentuin dan: de microben Apen moeten vroeg uit de veren, want de tegenstander wacht in Nieuwerkerken al om 10u! De Beren ontvangen Tongeren C en de de Cobra's moeten naar de buren van Cuva Houthalen. De Supermicroben ontvangen 's morgens de collega's van Tongeren A.

Opnieuw een hele boterham. Ik hoop evenveel geluk te brengen als Erik de voorbije weekends, ook al verjaar ik niet!

Alle supporters dus toch maar op post!