okt

3

Veel meer van hetzelfde!

Ingezonden door: Erik Jacobs

De Seniorenploegen winnen alles!
In totaal wint Basket Zonhoven 70% van zijn matchen (7 winst tegen 3 verlies)
Cijfers waar we alleen maar van komen dromen, en ei zo na waren het acht winstmacthen.
Bij die overwinningen enkele bijzonder knappe...

Wat immers te denken van de winst van de Pupillen in Cuva Houthalen. Iedereen keerde tevreden huiswaarts: coaches, supporters en spelers! Ook de miniemen A speelden tegen Houthalen, eveneens met winst als resultaat (64-60) Alleen maar dikke duimen en lachende gezichten op de winfie achteraf.
De Landelijke miniemen meisjes wonnen hun laatste match van de eerste ronde in Hasselt en eindigen zo tweede in hun reeks. Zij krijgen vanaf nu de sterkste leeftijdsgenoten van Vlaanderen tegen.
de 3 andere jeugdwestrijden gingen verloren. De miniemen B werden iets te laat wakker waardoor Diepenbeek nipt kwam winnen. De Kadetten boden toch wel mooi weerwerk tegen Zolder en de Landelijke Kadetten Meisjes waren niet opgewassen tegen Dessel.

De senioren wonnen dus alles. Vrijdagavond effenden de Dames C al het pad door makkelijk van Maasmechelen te winnen. De Dames B en de Heren A wonnen in Diepenbeek, elk met 7 punten verschil.
Zondag wonnen we de Heren B tegen Helchteren en de Dames A tekenden misschien wel voor het knapste resultaat door Lummen af te houden.
Wat dat kan doen met een coach ziet u op bijgaande foto!

Over foto's gesproken... we kregen weer heel wat leuke foto's binnen van enkele trotse ouders van de Microben Apen, Beren en Cobra's die ook hun matchkes dit weekend afwerkten, samen met de Supermicroben.
Wederom veel inzet en plezier. Dat ze vorderingen maken is niet te ontkennen.

Het seizoen is nog jong maar we zijn al apetrots op de resultaten!