sep

30

Meer van hetzelfde graag!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Opnieuw een zeer goed gevuld weekend met 15 matchen! Op voorhand tekenen we graag voor hetzelfde resultaat als vorige week, maar het kan uiteraard allemaal nog beter.
Vrijdag warmen de Dames C het weekend op met een thuismatch tegen Maasmechelen, wat geen onoverkomelijk probleem mag vormen. Op zaterdag spelen de meeste jeugdploegen een thuismatch. We hopen weer veel foto's doorgestuurd te krijgen, van winfies over dabbende coaches tot ...

De jongsten mogen zaterdag het vroegst uit de veren: De supermicroobjes spelen om 10.15 uur hun matchke tegen de leeftijdsgenootjes van Sint-Truiden. Mama's, papa's, broer, zus, bomma en bompa, als jullie willen zien wat de bengels al bijgeleerd hebben bij coach Manuela, dan is de E-hal de place to be. Het spelplezier spat er alvast van af heb ik met eigen ogen gezien op training. Vermoedelijk van 's morgens vroeg al een vol huis voor Johan :)
De Miniemen B kijken vervolgens Diepenbeek in de ogen. Afgaande op de uitslagen van de reeks gespeelde wedstrijden gok ik op een zéér close uitslag. ook deze jongens hebben dus uw aanmoedigingen hard nodig om winst over de streep te trekken. Dat geldt ook voor de Kadetten jongens die grote tegenstand voorgeschoteld krijgen met Zolder. Bijna gelijktijdig spelen de Microben Beren tegen Lummen.
Ook de Miniemen A hopen op winst tegen Houthalen. Ook dit wordt een dubbeltje op zijn kant doch ook hier gokken wij weer op winst. Hetzelfde Houthalen is gastheer voor de Pupillen.
1 andere thuismatch rest dan nog, maar niet de minste: De Landelijke Kadetten nemen het op tegen Dessel. Onze dames hopen de koppositie te behouden tegen hun nog ongeslagen tegenstander. Spannend!!!

Twee uitmatchen vinden vervolgens plaats in Diepenbeek. De Heren A hopen een vervolg te breien aan hun winst in Sint-Truiden van vorige week op zaterdagavond.
De Dames B spelen op een onchristelijk vroeg uur zondagmorgen in hetzelfde Demerstrand. Een dabbende winfie dames, dan zien we die balken niet :)
De Miniemen Meisjes spelen een cruciale match in Hasselt. Winst levert hen een fraaie 2de plaats op in de eerste ronde. En dat zien we persoonlijk wel gebeuren.
In Lummen staan in de namiddag nog de Microben Apen en Cobra's klaar om hun match te spelen.

De E-hal is de ontmoetingsplaats om het weekend af te sluiten: Het voorprogramma wordt er verzorgd door de Heren B tegen Helchteren. Voor 1 van de 2 wordt dat hun tweede overwinning. Hopelijk dus voor de onzen. Tot slot ontvangen de Dames A Lummen. Na 2 fraaie overwinningen is de sfeer bij onze dames opperbest. Een nieuwe overwinning zou de ploeg helemaal met het hoofd in de wolken doen belanden. En als jullie niet weten voor wie te spelen: ondergetekende is jarig. Kennen jullie een betere motivatie? :)

Veel succes allemaal!