sep

25

Basket Zonhoven RULES!!!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Onze Facebookpagina is dit weekend werkelijk ontploft. De éne winfie na de andere werd gepost en de talrijke reacties hierop zorgden voor een continu geping op de smartphone. We loved it. En als zelfs na een nederlaag ene 'Hamertje Tuinhuisjes' reageert met 'Zonhoven RULES!', kan het weekend helemaal niet meer kapot. Ja, het is leuk een weekendoverzicht ad interim te schrijven. Sponsert die 'Hamertje Tuinhuisjes' trouwens al, want die is duidelijk gek van onze club.
Winfies betekent dus overwinningen, en de Dames spanden de kroon: ze wonnen alles!

Van Dames A over Dames B en C, tot de Landelijke Kadetten en Miniemen: er stond geen maat op de vrouwen en meisjes. En aan de foto's te zien krijgen ze voor sfeer en gezelligheid ook een dikke 10! Op dat vlak hebben de coaches alvast geen werk meer.
Ook de Heren A gingen op het winnend elan verder en versloegen in de laatste match van het weekend Sint-Truiden. De Heren B verloren op zaterdag redelijk kansloos in Maasmechelen. De Kadetten Jongens verloren net als de Pupillen A met 20 punten, doch de prestatie an sich was meer dan behoorlijk. Ook de Benjamins A verloren, fors zelfs, maar over de inzet kan helemaal niet geklaagd worden.

De Miniemen A gingen na een spannende match met de zege lopen in Tessenderlo.

Tot slot werd Sil Janssen van het Natuurhulpcentrum opgeroepen naar verschillende Limburgse sporthallen, maar de Apen, Beren en Cobra's bleken niet te temmen. Ook de Supermicroben gaven zich volledig.

Kortom, een weekend met veel suspens, vele mooie overwinningen, veel inzet van alle ploegen. Aan winfies geen gebrek, al begint dat een beetje saai te worden. Volgend weekend bij winst een foto van een dabbende coach?