sep

23

Bijna iedereen aan de opworp!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Liefst 15 ploegen vertegenwoordigen de kleuren van Baskt Zonhoven dit weekend. Enkel de miniemen jongens B moeten niet spelen. Zij kunnen overal gaan supporteren!

De dames A trekken naar Arendonk voor een wedstrijd tussen 2 gelijkwaardige ploegen. De dames B  ontvangen Pelt A en gaan resoluut voor een 2 op 2. De dames C, uit bij Lummen, willen uiteraard ook geen steek laten vallen.

De heren A, hopelijk met wat meer volk op de feuille, trekken naar Sint-Truiden, een tegenstander die ze moeten aankunnen. De heren B moeten naar Maasmechelen en ook dat zou winst moeten kunnen opleveren.

De kadetten meisjes ontvangen Scherpenheuvel. We gokken op winst! De miniemen meisjes krijgen Lummen A op bezoek en dat wordt een zwaardere brok.

De kadetten jongens krijgen tegen Pelt de kans om voluit voor die eerste zege te gaan! De miniemen jongens A trekken naar het sterke Optima. De pupillen ontvangen het ongeslagen Tongeren C en de benjamins krijgen Nieuwerkerken B op bezoek.

Bij de microben moet de hele dierentuin aan de bak. Zowel de apen, de beren als de cobra's. Zij nemen het op tegen resp. Houthalen, Hades en Zolder. De supermicroben tenslotte gaan het veld op in en tegen Kiewit.

Alle supporters op post!