sep

18

Miniemen B - Maasmechelen: 61-53

Ingezonden door: Erik Jacobs
Na het verlies vorige week in Tongeren hadden onze miniemen B iets recht te zetten. Tijdens de trainingen werd er gewerkt op de “defense”. Kind van de rekening zou Maasmechelen worden. De bezoekers waren maar met zes aanwezig , dus onze jongens namen ze dadelijk bij de keel. We bouwden een kleine voorsprong uit maar Maasmechelen kon steeds aanklampen. De verdediging klopte wel beter nu. En aan inzet was er ook nu weer geen gebrek. Daardoor konden we gaan rusten met een klein verschil.

In het derde quart gingen onze miniemen B verder op hun elan , zo konden ze toch nog een negen-tal puntjes uit lopen. Maar enkel verkeerde passen die niet aankwamen en gemiste shots konden ervoor zorgen dat de bezoekers toch nog konden terug komen tot op vier puntjes. Zo werd het toch nog spannend in het vierde quart. Onze jongens wilden deze wedstrijd duidelijk niet meer uit handen geven. Er werd een tandje bijgestoken in defense , en bij de Maasmechelaars was het bobijntje stillekes aan op, zodat we terug wat zekerheid konden inbouwen. Daardoor wonnen we ook verdiend met 61 – 53.

Nu een weekend zonder wedstrijd, waardoor we op training nog kunnen werken aan de enkele puntjes die er nog zijn. Ondergetekende en met mij nog vele andere zijn er zeker van overtuigd dat we nog veel mooie dingen gaan zien van deze toffe bende. Mooie team prestatie jongens. Keep on working.

Verslag: Meert Carlo