sep

11

3-1 voor Stevoort, maar wel nog andere zeges voor Zonhoven!

Ingezonden door: Gerry Henraat
De battle tegen Stevoort viel uit in het voordeel van de Hasselaren. Enkel de dames C konden de zege thuishouden. Maar er waren nog enkele andere mooie overwinningen voor Basket Zonhoven dit weekend!

De dames C openden het weekend op vrijdagavond tegen Stevoort B met een overwinning. Rustig gecontroleerd (denken we toch) naar 52-39 winst. De dames B openden hun seizoen met een glansrijke zege tegen Tongeren A (76-43).

De heren A, slechts met 7 want alle studenten moesten stoom afblazen na de veeleisende herexamens, konden in het laatste kwart afstand nemen van Orly. Winst met 68-59. De heren B kregen les in snelheid en afwerking van Nieuwerkerken B (70-47).

De kadetten heren kwamen tekort tegen Stevoort (66-40), maar de miniemen dames waren in het burenduel tegen Hasselt duidelijk de beteren (81-54). De miniemen heren B waren een maatje te klein voor het sterke Tongeren (99-42). De pupillen lieten het op het laatste afweten en moesten opnieuw nipt de dumen leggen tegen Stevoort B (26-32). Niet opgeven meisjes en jongens, die eerste zege is voor binnenkort! De benjamins stootten op een sterk Stevoort (23-57). De supermicroben openden hun seizoen voor volle tribunes tegen Leopoldsburg.