sep

1

Jetzt geht's los!

Ingezonden door: Erik Jacobs
Eerste volwaardig competitieweekend en al meteen komen de meeste ploegen aan de start. Voor iedereen is het nog koffiedik kijken hoe sterk de tegenstrever voor de dag gaat komen. Wat we wel weten is dat onze ploegen goed voorbereid aan de opworp komen: er werd stevig getraind in augustus en we mogen wel zeggen dat bij de meeste ploegen "de mayonaise begint te pakken".

De Dames C gaan proberen om een volledig kalenderjaar ongeslagen te blijven en zodoende ook hun eerste match tegen de buren van Zolder te winnen. Op hun vertrouwde vrijdagavond verwachten we niet veel minder.
De andere seniorenploegen spelen op zaterdagavond en zondagmiddag. De Heren A spelen zaterdagavond in de mooie baskettempel in Genk. Zondag om 14 uur spelen de Heren B de voormatch van de Dames A. Hades B is de tegenstrever. Altijd leuk zo'n match tegen de dichtste buren. Om 16.15 uur speelt de parking tegen 't Stad oftewel de Dames A tegen The Port of Antwerp Giants. Go Girls!

De jeugdploegen die in actie komen dan:
3 ploegen spelen zaterdag thuis. De Miniemen B om 10.15 uur tegen Alken, gevolgd door de Kadetten tegen ook al Hades om 12.15 uur. De Miniemen A sluiten de thuismatchen zaterdag om 14.15 uur af tegen nog naar eens Hades.
Uiteraard zijn er ook ploegen die op verplaatsing spelen: de Benjamins in Zolder, de landelijke miniemen meisjes in Houthalen en de landelijke kadetten meisjes ook in Houthalen. De pupillen tot slot spelen ook zaterdag nog hun match in Zolder.

Ook nog even vermelden dat ook de yippie-training hervat op zondagmorgen. 10.30 uur! Een ideaal uur voor de kids voor een uurtje balsport terwijl de ouders en grootouders genieten van een aperitiefje in de kantine. Zeg het voort.

Veel succes allemaal!