jan

10

De jongsten in de wolken, de ouderen treuren!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Alleen maar blije gezichten bij de U10 ploegen en de U8 B dit weekend. Zij mochten immers terug spelen. Voor de U14 en ouder had Basketbal Vlaanderen minder goed nieuws!

De U10 A (in Tongeren), de U10 B (thuis tegen Limburg United) en de U10 C (thuis tegen Bilzen) waren dolenthousiast dat ze weer konden spelen dit weekend. Hetzelfde gold voor de U8 B (in Gems). Zij kijken al uit naar de volgende trainingen en wedstrijden. Ook de U12 ploegen hopen binnenkort wel een match te kunnen spelen.

Voor de oudere groepen (U14 en ouder) kwam Basketbal Vlaanderen vandaag met minder goed maar wel enigszins verwacht nieuws. De competitie 2020-2021 wordt niet meer hervat. Hopelijk komen er binnen enkele weken toch versoepelingen en dan kunnen de trainingen hervat worden en kunnen oefenwedstrijden en tornooitjes georganiseerd worden. De volledige boodschap van de bond kan je hier lezen.

En o ja, zaterdag heeft onze cel Activiteiten op een schitterende manier de afhaling van pizza's en pasta's volledig corona-proof tot een goed einde gebracht. Bedankt aan hen en uiteraard ook aan alle bestellers. Laat het smaken!