okt

12

Code oranje ! – vanaf woensdag geen basketbalmatchen meer vanaf 12 jaar!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Wat we vreesden is waarheid geworden. De zaalsporten gaan naar code oranje. Dat betekent dat vanaf U14 en hoger geen wedstrijden meer mogen worden gespeeld vanaf woensdag 14/10/2020, alvast tot het einde van de herfstvakantie.

Contactloos trainen mag nog wel. Samer en de coachingstaf werken oefenstof uit zodat er met elke speler ook in de komende weken kan worden gewerkt. Shot- , drills- en conditietrainingen op het programma! Meer info via de coach in de komende dagen!

Voor Yippies, U8, U10 en U12 verandert er niets. Zowel trainingen als wedstrijden blijven doorgaan.

De kleedkamers en douches worden overal gesloten. Dat betekent uiteraard een aanpassing in de wedstrijdvoorbereiding (thuis aankleden of andere regeling). De coaches en ploegafgevaardigden zullen dat binnen de ploeg vastleggen voor de komende weken.

De cafetaria blijft geopend, met inachtname van de richtlijnen geldend voor de horeca. Supporters zijn nog welkom bij de wedstrijden van U12 en jonger, met inachtname van de huidige regels (mondmasker, afstand bewaren, beperkt aantal supporters van bezoekers).

We hopen uiteraard met jullie dat dit een maatregel is die snel kan worden teruggedraaid. Intussen vragen we dat iedereen zich aan de regels houdt. En denk eraan: als je ziek bent, blijf dan thuis! Alleen zo kunnen we deze moeilijke periode zo snel mogelijk achter ons laten!

Keep it safe!