okt

11

Grote onderscheiding!

Ingezonden door: Erik Jacobs

10 wedstrijden met officiële uitslag en maar liefst 8 werden winnend afsgesloten.
Dat is grote onderscheiding!!! Proficiat, en dat geldt ook voor de verliezende teams die, met eigen ogen gezien, alles gaven en nooit de moed opgaven.

Zelfs de coaches van de U8 en U10-ploegen stonden in de rij om te melden hoe goed hun team wel niet speelden. Vooruitgang na de doordeweekse trainingen is 's zaterdags op het speelveld te zien!
Trotse coaches! Pluim op jullie hoed.

De Heren B delfden het onderspit tegen Hades (54-68), de U14B van Orly Hasselt (43-60) en de U16 van Herentals (36-72). Maar geen van deze ploegen werden dus echt weggespeeld.
Knappe zeges waren er voor de U14A tegen Maasmechelen (75-51), kadootjes van de ploeg voor Noah, de kleine spruit van coach Ruben inclusief.
Onze U21 wonnen van Aarschot (79-58) die hun coach Odell in het derde kwart zagen vertrekken. Niet kwaad, maar wegens coachtekort en wedstrijdoverlapping nodig op een ander plein.
De M19 hadden weinig problemen met de Fellows uit Ekeren (83-28)
Coach Fred was zéér tevreden met de defense van zijn ploeg, de U12, na de rust. 4 puntjes weggeven... dan win je dik verdiend met 31-57 in Stevoort.

Zondag waren er verder mooie overwinningen van de M14 tegen Bonheiden (84-24) en de M16 tegen Scherpenheuvel (69-34)
2 op 2 voor onze twee topteams; De Heren A versloegen Bree (56-64) Buiten nipt verlies in 1ste kwart de volgende winnend afsluiten. Mooi Mannen.
Volgende week weten ze echt waar ze staan wanneer mede-koploper Stevoort op bezoek komt.
De Dames A wonnen de laatste match van het weekend. In de derby tegen Hades, met Sarah en Claudia in de ploeg, werd het 65-44. Gieze was de uitblinkster in de ploeg met maar liefs 20 punten. Een ster in de gazet morgen, zou ik zeggen :)

Zo veel winnende ploegen; welke ploeg zetten we dan extra in de picture. Dat is een onmogelijke taak, dus houden we het maar op de baby Air Jordans, geschonken door de U14 aan kersvers vader Ruben.
Een levenslang lidmaatschap bij Basket Zonhoven is slechts een kwestie van tijd vermoeden wij ;)