okt

4

Leuven is van ons!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Zondagmorgen vonden er gelijktijdig 2 wedstrijden plaats in Leuven tussen het plaatselijke Notre DameĀ  en Basket Zonhoven. Zowel de U14 Meisjes als de U19 Meisjes verdedigden met verve de Zonhovense eer. De M14 wonnen knap met 43-63. De U19 Meisjes hadden veel overwicht en blijven na een 38-102 zege ongeslagen op kop. De gekwetste Alya genoot mee! Na de match samen op de foto (bedankt, Els!): een mooie zondagmorgen in Leuven was dat!

De seniorenploegen begonnen ook met winst aan hun competitie: de dames A domineerden de hele wedstrijd in Stevoort en wonnen uiteindelijk met 49-77. De heren A liepen 2x een tiental punten uit, maar lieten Peer telkens terug langszij komen. De inzet bleef echter de hele match aanwezig en aan het eind trokken de onzen aan het langste eind (54-55).

De U21 Jongens speelden een thriller in Stevoort. In de match viel Glen jammer genoeg uit met een lichte hersenschudding (snelle beterschap, man!). Zonhoven liep tot 2x een kleine 10-punten uit, maar Stevoort bleef aanklampen en aan het eind stond de 71-71 eindstand op het bord. Close game heet zoiets!

De U16 Jongens kwamen duidelijk tekort tegen ongeslagen leider Leopoldsburg (83-29). Zo zonder supporters spelen vinden onze jongens maar niks! De U16 Meisjes hebben een meer dan verdienstelijke match gespeeld tegen Beringen (53-56). Een iets betere afwerking en de eerste zege was een feit. Blijven werken, meiden!

De U14 Jongens konden coach/kersverse papa Ruben geen zege schenken. Tegen het sterke Tongeren kwamen ze net iets te kort (59-50). De U14 Gemengd konden niet op tegen de buren uit Hades (24-66).

De U12 A speelden een knappe partij tegen Limburg United (59-20). En dat deden ook de U10 A (tegen Stevoort), de U10 B (tegen Genk) en de U10 C (tegen Lummen).