sep

24

Propvol weekend

Ingezonden door: Erik Jacobs

Een propvol weekend kondigt zich aan. 15 matchen waarvan er eentje (die van de U12A) al eindigt voordat hij begint, nl. door forfait.
Van de 14 overige zijn er 2 oefenwedstrijden. De G12A spelen een matchke tegen de G12 op zaterdag en de Dames A trachten hun niveau op zondagmiddag nog wat meer op te krikken thuis tegen Haacht.
Onze Heren A bekeren zaterdag thuis tegen As. De eerste veldslag in het behalen van de beker ;)

Voor de rest enkel competitiematchen.
Op zaterdag thuismatchen voor de U10A tegen Lummen, de J21 ontvangen Leuven, de M19 spelen voor de tweede achtereenvolgende week tegen Lommel en hopen ongeslagen te blijven.
De 2 laatste thuismatchen op zaterdag zijn die van de G14A tegen Limburg United en van de J16 van Jonas en Anaïs tegen Scherpenheuvel.
De G10B moeten naar Femina Habac terwijl hun leeftijdsgenoten van de G10C naar Gems Diepenbeek spelen. De G14B op bezoek bij Hasselt BT en de M16A op visite bij Bree zijn de overige uitwedstrijden.

Iets minder actie op zondag. Voormiddag gaan de U8 een matchke spelen in Lummen en ook de Yippies gaan weer spelenderwijs oefenen. De M14 mogen proberen hun uitzege in Aalst te herhalen.