sep

20

Jong en oud heeft zich geamuseerd dit weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Terwijl de Dames A een succesvol (en ook wel plezant) stageweekend bekroonden met een gewonnen oefenmatch tegen  Geel (40-79), waren er  nog een aantal jeugdmatchen met wisselend resultaat.

De U19 Meisjes speelden een spannende match tegen Mercurius Berchem en trokken aan het langste eind met 41-48. Zo blijven ze ongeslagen op kop! De U16 Meisjes waren defensief helemaal bij de les, maar hebben in afwerking nog heel wat groeimarge. In Nijlen werd het 45-39. De  U14 Meisjes wogen voorlopig nog iets te licht tegen het sterke Mercurius (55-31) dat ongeslagen blijft

De U21 Jongens konden jammer genoeg niet op volle sterkte spelen (excuses vanwege de club, mannen!) en moesten hun meerdere erkennen in Scherpenheuvel (102-70). De U14 A waren goed bij schot in en tegen As (25-105).

De U12 A speelden een mooie wedstrijd tegen Hades en wonnen met 50-38. De U10 B toonden, in hun eerste match van het seizoen, dat er veel moois van hen te verwachten valt dit seizoen.

Tenslotte was er ook weer veel bedrijvigheid op zondagmorgen. De Yippies zijn terug gestart! Kaat en Marin kregen al meteen veel enthousiaste kids over de vloer!

En dan ook nog 2 wedstrijden die niet konden doorgaan: Mol gaf forfait voor hun match tegen onze U16 Jongens. En zelf hebben we last minute de wedstrijd van de U14 gemengd moeten uitstellen omdat het resultaat van een coronatest te lang op zich liet wachten. Gelukkig bleek het resultaat zaterdag in de late avond negatief. De uitgestelde wedstrijd tegen Gems wordt later opnieuw ingepland.

De oproep van Erik naar foto's van stages en wedstrijden werd al mooi opgevolgd. Kijk dus zeker ook naar onze Facebook- en Instagrampagina!