sep

18

Toppers in Baarechoem!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Het seizoen is nog maar net gestart, maar we mogen al spreken van een eerste topper. Onze M14 meisjes trekken naar de sporthal Het Rooi in Berchem bij Antwerpen. Het lokale Mercurius (inderdaad, het is een foto van de planeet met die naam!) is, net als onze meiden van coach Chris, nog ongeslagen. Dat wordt meteen een serieuze graadmeter! Maar er staan nog andere mooie wedstrijden op de kalender!

Onze dames A vertrekken vrijdagavond op stageweekend. Naast stevige trainingen, heeft coach Mike ook een oefenmatch tegen Finas Geel ingepland. 

De U19 Meisjes, ook nog ongeslagen na 2 matchen, moeten ook aantreden tegen Mercurius. Die hebben nog maar één match gespeeld, maar wel gewonnen. Ook dit wordt dus een match om naar uit te kijken. De U16 Meisjes trekken naar het sterke en nog ongeslagen Nijlen.

De U21 jongens beginnen aan hun competitie in en tegen Scherpenheuvel. Benieuwd wat we van onze mannen mogen verwachten dit seizoen! De U16 Jongens beginnen thuis tegen Vabco Mol. De U14 A is de enige ploeg met een uitwedstrijd die in Limburg mag blijven dit weekend. Zij openen hun competitie in en tegen As.De U14 B ontvangen Gems en mikken op een eerste zege;

De U12A ontvangen de buren van Hades. Altijd een intense match! De U10B tenslotte beginnen hun competitie tegen Gems C.

Meestal zeggen we: alle supporters op post! Maar hou uiteraard rekening met de geldende coronamaatregelen! Zeker bij uitwedstrijden check je best vooraf of er beperkingen zijn qua toegelaten aantal bezoekende supporters!