sep

6

Goed begonnen is ...

Ingezonden door: Gerry Henraat

4 wedstrijden dit weekend. Twee oefenmatchen en twee 'voor echt'. Met een 3 op 4 zijn onze ploegen het nieuwe seizoen goed begonnen. En bovendien verliep alles erg veilig!

Kortom: we zijn vertrokken! 

De U19 Meisjes openden het weekend op zaterdag met een thuismatch tegen Notre Dame Leuven. Na een mooie wedstrijd met vlot samenspel hielden de onzen de zege thuis met 68-34.

Zondagmiddag konden de meisjes van coach Chris niet achterblijen. De U14 namen het ook op tegen Leuven en ook zij trokken aan het langste eind. Na een spannend en gelijkopgaand eerste kwart bouwden onze meisjes stelselmatig een voorsprong uit om te eindigen met een 65-37 overwinning!

De dames A speelden, allesbehalve voltallig, een oefenwedstrijd tegen Scherpenheuvel, eersteprovincialer in Vlaams Brabant. Onze dames bouwden stelselmatig hun voorsprong uit tot 50-71. De heren A (ook al niet volledig), speelden een eerste oefenmatch in Lummen. Tegen 2de provincialer Lummen B, olv oude bekende Dominique Adamczyk, ging het lang gelijk op. Uiteindelijk bleef de zege in Lummen met 74-65.

Zo, de kop is eraf! Volgend weekend treden ook andere ploegen in de arena!