mei

21

Buitentrainingen!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Vorige dinsdag (19 mei) gaf het college van burgemeester en schepenen van Zonhoven haar goedkeuring om sportclubs toe te laten om buiten trainingen in groep te organiseren. Ook Basket Zonhoven geeft haar coaches die mogelijkheid!

Er zijn een aantal terreinen op de Basvelden beschikbaar (ook grasvelden) die door groepen kunnen worden gebruikt. Echter onder strikte voorwaarden. Het is absoluut belangrijk dat die regels worden nageleefd! Het zal dus niet kunnen om 'matchkes' te spelen! Maar werken op fundamentals (ball handling) en werken zonder bal. Maar uiteraard zal het ook gewoon tof zijn om mekaar terug te zien!

Hieronder vind je de link naar de site van Basketbal Vlaanderen met alle afspraken.

https://www.basketbal.vlaanderen/blog-meer/detail/trainingen-in-open-lucht-met-coach-en-max-20-personen-mogen-vanaf-maandag-18-05

Coaches die met hun ploeg willen en kunnen samenkomen, prikken eerst een moment in overleg met Samer en zullen dan de spelers verwittigen. Tussen nu en eind juni kunnen er zowel afspraken met de vorige als met de nieuwe ploeg gemaakt worden! Have fun, maar hou het voorzichtig!