mrt

6

Iedereen op appèl!

Ingezonden door: Gerry Henraat
17 ploegen in competitie en dit weekend staat elke ploeg aan de opworp. En bovendien begint het weekend al vanavond met de 13de editie van de Basketquiz. En ook daar zal het 'vollen bak' zijn! Kortom, iedereen aan de bak dit weekend!

De dames A ontvangen Beringen en we zien hun subtopplaats niet in gevaar komen. Ook de heren A zouden, met het bezoek van Zolder C, normaal gezien niet teveel problemen mogen hebben. De heren B ontvangen Lummen D en ook hier liggen veel winstkansen. De heren Z moeen naar de ervaren rotten van Sint-Truiden en dat wordt een zware klus.

De U19 Meisjes ontvangen Schoten-Brasschaat en dat is ook een stevige tegenstander. Ook de U16 Meisjes krijgen met Leuven een topper uit de reeks opbezoek. De U14 Meisjes ontvangen zondag Scherpenheuvel en dat kan alle kanten uit.

De U18 Jongens ontvangen de buren uit Hasselt en dat is altijd een stevige partij. De U16 Jongens nemen het in Kiewit op tegen Lions Genk en dat zien we wel goed komen. De U14 A trekken naar Diest en dat is koffiedik kijken.

Eens te meer staan de U12 A voor een zware match, dit keer thuis tegen Lummen A. De U12 B hopen ook thuis te kunnen afrekenen met Orly C, terwijl de U12 C naar Beringen moeten en we voelen weer een winfie aankomen!

Tenslotte spelen de kleinsten ook allemaal thuis. De U10 A tegen Bree, de U10 B tegen Lummen, de U8 A tegen masmechelen de tenslotte ontvangen de U8 B de collega's van Bree.

Liefst 14 thuismatchen! Mogelijkheden zat om even te blijven hangen of wat vroeger af te zakken naar de evenementenhal om ook te supporteren voor een andere ploeg van Basket Zonhoven!