feb

28

Vooruitblik!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Velen staan nog op de skilatten of liggen onder de zuiderse zon, terwijl we dit schrijven. Maar toch staan er dit weekend 9 matchen op het programma. Benieuwd of de focus er meteen is! Want er liggen zeker winstkansen!

De dames A trekken naar Tongeren en zouden daar normaal gezien aan het langste eind moeten trekken. Dat zou ook zo moeten zijn in Pelt waar de heren A op bezoek zijn, maar het beschikbare personeel is drastisch beperkt! De heren B hebben ook veel winstkansen in en tegen Zolder G.

De U19 Meisjes mogen na lange tijd nog eens het parket op. Zij ontvangen zowaar de Antwerp Giants. Tenzij er een gelijkspel uit de bus komt, is het voor één van beide ploegen de eerste zege in deze 2de ronde. De U18 Jongens hebben kansen tegen Beringen.

De U14 A misten de helft van de ploeg deze week, maar recupereren er wel een deel voor de match tegen Dessel-Retie. Het belooft een spannende te worden! De U12 A treden aan tegen Bree, terwijl de U12 B naar leider Genk moeten. Tenslotte ontvangen de U12 C nog Bilzen B.

Alle supporters op post!

En o ja; we willen graag een correcte terugblik publiceren zondagavond. Is er iets gebeurd dat de moeite waard is om te melden? Stuur ons een berichtje op communicatie@basketzonhoven.be. Nog beter: stuur er een fotootje bij! Thanks!