feb

14

Een weekend vol kampioenen, vraagtekens en véél pasta!

Ingezonden door: Gerry Henraat

Vanavond staat in de evenementenhal de kampioenenviering van Zonhoven op het programma. Traditioneel is er veel volk van Basket Zonhoven aanwezig en wie weet vallen er wel enkele prijzen onze richting uit!?

Verder kijken we natuurlijk uit naar de pastadag op zondag en tussenin zijn er véél vraagtekens! Bijj de meeste matchen op de agenda is het immers moeilijk om te voorspellen wie er gaat winnen!

De dames A sluiten de speeldag zondag af met een thuismatch tegen Stevoort. Dit zou moeten lukken, denken we. De heren B krijgen het een pak moeilijker tegen Orly B. Ook de heren Z krijgen op zaterdag met Achel een stevige ploeg op bezoek.

De U18 Jongens staan ook al voor een zware opdracht tegen Hades C, terwijl de U16 Jongens wel veel kans maken tegen Gems.

De U14 A ontvangen Aarschot en hier komt ons eerste vraagteken! Ook de match van de U14 Meisjes, thuis tegen Tongeren, kan alle kanten uit.

De U12 A trekken helemaal naar Vilvoorde, de U12 B moeten naar Maasmechelen en de U12 C naar Zolder. Drie spannende matchen op rij!

De U10 A, ook al in Maasmechelen, de U10 B in Bilzen en de U8 B, thuis tegen Maasmechelen, maken de speeldag compleet!

En o ja, nog net op tijd: Happy Valentine!!