feb

6

To do dit weekend: Een dikke match spelen en inschrijving pastadag afgeven

Ingezonden door: Erik Jacobs

Wat gaan we doen dit weekend? Plezier maken,respect hebben voor scheids en tegenstander, goed proberen te spelen en hopelijk winnen.
Ook supporteren voor de Belgian Cats uiteraard! En zeker denken aan de inschrijving van de pastadag! Wil je toch niet missen!

Al de seniorenploegen komen aan de start. Zondag sluiten de Dames A het weekend af thuis tegen Femina Habac, de hekkensluiter. Moet normaal een logische overwinning worden voor onze dames.
Rond 13 uur spelen de Heren A al in Bree, de ongeslagen leider. Een logisch verlies durven we omgekeerd ook zo eerlijk zijn. Zaterdag spelen de Heren Z thuis tegen Peer, oftewel de slechtste defense tegen de beste offense.
De Heren B spelen ook op verplaatsing, in Bilzen.

Zaterdag moeten de U19-meiden al om 10.00 uur aantreden in Turnhout, maar geeft Marin niet op vrijdagavond een feestje? Aiaiai!
4 jeugdploegen spelen zaterdag een thuismatch: de U10B tegen Diepenbeek, de U8-tjes spelen een matchke onderling, de U10A ontvangen Hubo Limburg United (hier wel met enkel Belgisch spelers, dus in tegenstelling tot de profs 2 supergemotiveerd teams aan de opworp) en de U12B moeten tegen Sint-Truiden. 
De M14 spelen op verplaatsing in Lommel. Met goed basket zit een zege er hier zeker in. De M16 trekken naar Diepenbeek; beiden zijn nog zonder zege in de tweede ronde. Hopelijk kunnen de onze de 0 van het bord vegen. De U16B moeten aan de bak in Zolder.

Op zondag spelen de U14A nog, met heel wat U12-jongens in Mol en de U18 moeten tegelijkertijd in Genk. Wordt weer een close-match.

Bring it on!