jan

16

Een volle kalender!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Basketbal de klok rond dit weekend! Alle ploegen moeten aan de bak, enkel de U19 Meisjes krijgen nog een weekje respijt vooraleer aan hun 2de ronde te beginnen. Bij de jeugdploegen blijft het een beetje gokken om de winstkansen in te schatten. Logisch, want we zitten pas aan de 2de wedstrijd van de 2de ronde én de tegenstand is meer aan mekaar gewaagd dan in de eerste seizoenshelft. Maar dat betekent uiteraard ook meer spanning op de tribunes! Zorg dus dat je erbij bent!

De dames A trekken naar Hades en we zien ze daar de volle buit meepakken. Ook de heren A moeten niet verder dan Kiewit. Tegen de plaatselijke D-ploeg zou winst ook moeten lukken. De heren B krijgen zondagmiddag Kajoba over de vloer en dat wordt een zwaar karwei! De heren Z wonnen de heenmatch tegen Beringen Z erg ruim. Afwachten of Guy Gilissen en co zich ook een 2de keer laten vloeren!

De U18 Jongens moeten de provinciegrens over. Zij trekken naar Lyra Nijlen. Moeilijk om hier voorspellingen te doen. Hetzelfde geldt voor de U16 Meisjes, thuis tegen DBC Houthalen B. De U16 Jongens spelen thuis (in Zonhoven) de collega's van Peer. Ook de matchen van de U14 Jongens (thuis tegen Optima A) en de U14 Meisjes (thuis tegen Hasselt B) kunnen alle kanten uit.

De U12 A nemen het voor de 3de keer dit seizoen op tegen Tongeren A. De tussenstand is 1-1. Spanning verzekerd dus! De U12 B gaan op bezoek bij DBC Houthalen A en de U12 C krijgen het sterke Scherpenheuvel op bezoek.

Ook de kleinsten moeten allemaal het parket op: de U10 A in Lummen, de U10 B thuis tegen Genk, de U8 A in Bree en de U8 B in Hades.

Alle supporters op post!!