nov

29

Uitgelezen kansen om progressie te tonen!

Ingezonden door: Gerry Henraat

De meeste van onze jeugdploegen ontmoeten dit weekend tegenstanders tegen wie in de heenwedstrijd nipt of wat forser werd verloren. Een uitstekende gelegenheid dus voor onze spelers en coaches om te tonen dat ze de voorbije weken hard hebben gewerkt op training en veel hebben bijgeleerd.

Bij de seniorenploegen zien we wisselende kansen op winst!

Coach Vincent ontmoet met zijn dames A zijn vorige ploeg Maasmechelen. Dat mag normaal gezien geen problemen opleveren, maar onderschatting is natuurlijk uit den boze. De heren A krijg met As een ploeg over de vloer die nog maar één keer verloor. Opnieuw een zware wedstrijd dus!

De heren B trekken naar Bilzen en nemen het daar op tegen een andere middenmotor, de lokale C-ploeg. De heren Z verloren de heenmatch in Sint-Truiden met maar één puntje en we zijn benieuwd wat ze in de terugmatch in de eigen evenementenhal kunnen bereiken.

De U19 Meisjes trekken naar Scherpenheuvel en de U16 Meisjes moeten naar Bree. Beide ploegen verloren met zo’n 20 punten de heenmatch. We kijken uit naar deze nieuwe confrontaties! De U14 Meisjes wonnen de heenmatch tegen Tongeren heel nipt. Benieuwd wat het wordt in de Pibo-sporthal!

De U18 Jongens staan voor een zware opdracht op bezoek bij het ongeslagen Stevoort. De U16 Jongens ontvangen in Zonhoven de collega’s van Sint-Truiden, ook geen makkelijke opdracht! De U14 A nemen het in Demerstrand in Diepenbeek op tegen Gems en ook dat was in de heenronde een te sterke tegenstander…

De U12 B sluiten het weekend zondagmiddag af met partij in eigen huis tegen Lommel C. We mikken op winst. En ook de U12 C kunnen terug vertrouwen opdoen tegen Bilzen.

Ook de beide U10 en U8 ploegen moeten aan de bak dit weekend. De U10 A moeten naar As, de U10 B ontvangen Lummen, de U8 A krijgen Bilzen op bezoek en de U8 B moeten zaterdag in de vooravond naar Landen.

Alle supporters op post bij deze 16 wedstrijden!!