nov

15

Topweekend voor de boeg!

Ingezonden door: Gerry Henraat

We staan voor een druk en ongetwijfeld ook succesvol weekend voor Basket Zonhoven! Dat begint vanavond al wanneer we met maar liefst 270 leden van de club afzakken naar de Alverberg voor de wedstrijd van Limburg United tegen Kangoeroes Mechelen. Met Basket Zonhoven als club in de kijker wordt het een ware blauwe invasie in Hasselt!

En zondag vindt onze jaarlijkse croquedag plaats. Veel inschrijvingen (late beslissers kunnen nog een poging wagen bij de mensen van de cel activiteiten). Een helpende hand op overschot? Laat het ook nog even weten!

Tussendoor mikken we ook op enkele sportieve uitschieters tijdens 14 wedstrijden!!

De dames A spelen zaterdagavond in Houthalen in de 1/8 finales van de Beker van Limburg. De heren Z krijgen Lommel Z over de vloer.

De U19 Meisjes trekken naar het sterke Dessel-Retie en de U16 en U14 Meisjes gaan dezelfde richting uit, zij moeten beide aantreden in Lommel. De U16 krijgt het niet makkelijk, de U14 hebben meer winstkansen!

De U18 Jongens staan voor een zware match in Genk. De U16 Jongens ontvangen de collega’s van Gems in de sporthal van Kiewit. Hier liggen winstkansen. Ook de U14 Jongens mogen tegen Stevoort hopen op winst.

De U12 A spelen een topper tegen het ongeslagen Tongeren. Ook de match van de U12 B, tegen Beringen, dient zich als zeer spannend aan. De U12 C ontvangen zondagmiddag het sterke Maasmechelen.

De U10 A ontvangen de buren van Hades. De U10 B spelen zondagmorgen tegen Leopoldsburg en de U8 B moeten zondagmiddag naar het verre Tongeren.

Alle supporters op post (van vrijdagavond tot zondagavond!!)!