Reffie van beide ploegen met de refs en stuur de foto naar communicatie@basketzonhoven.be. Wij zetten ze op onze Facebookpagina!

" />
okt

11

16 matchen sluiten week van de official af!

Ingezonden door: Gerry Henraat

Enkel de U8 A mogen rusten dit weekend. Maar alle andere ploegen van Basket Zonhoven moeten het terrein op. De glazen bol was nodig, maar deed geen dienst. Heel veel vraagtekens dus, maar dat betekent hopelijk ook veel spannende matchen dit weekend. En die worden allemaal geleid door refs die dit weekend een extra bedankje mogen krijgen in het kader van de week van de official! Maak aan het eind van de match een Reffie van beide ploegen met de refs en stuur de foto naar communicatie@basketzonhoven.be. Wij zetten ze op onze Facebookpagina!

De dames A trekken naar Femina Habac en dat zou een 2de seizoenszege moeten kunnen opleveren. De heren A krijgen de ongeslagen leider Bree C over de vloer. Een onvervalste topper dus! We zijn benieuwd! De heren B spelen de voormatch tegen Bilzen D. De junioren (heren Z) trekken naar het ongeslagen Peer en dat wordt dus een moeilijk avondje!

De U19 Meisjes krijgen Dessel-Retie op bezoek en we hopen op een spannende match! Eveneens een thuismatch voor de U16 Meisjes, tegen Lommel, en ook voor deze match durven we geen voorspellingen doen. Ook de U14 Meisjes moeten het opnemen tegen Lommel. Ook voor deze wedstrijd is er vooraf geen uitgesproken favoriet.

De U18 Jongens ontvangen Genk en de U16 Jongens moeten naar Gems. Het wordt afgezaagd, maar ook hiervoor gaan geen handen in het vuur! De U14 Jongens hebben tegen Stevoort wel een goeie kans, denken we!

De U12 A spelen de terugmatch tegen Tongeren. De 2 punten verschil uit de heenmatch, doen uitkijken naar een spannend matchke! De U12 B trekken naar Miners Beringen en de U12 C moeten naar de Helinx in Maasmechelen.

Op zondag trekken de U10 A naar de buren van Hades, terwijl de U10 B zaterdag al naar Het Geleeg in Leoplodsburg moeten. De U8 B tenslotte nemen het op tegen Tongeren!

Alle supporters op post!