sep

27

Volop beweging dit weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Naar Lommel, Bilzen, Maasmechelen en Lummen. Onze ploegen trekken naar alle hoeken van de provincie dit weekend. Maar ook in de eigen evenementenhal zal er volop beweging zijn met liefst 9 thuismatchen!

De dames A hebben 2 weekends rust, maar de 3 herenploegen moeten wel aan de bak. De heren A ontvangen Stevoort D. We verwachten een gelijkopgaande strijd tussen twee subtoppers! De heren B spelen voor het eerst op zondagmiddag; zij ontvangen Lommel D. Benieuwd wat dit wordt! De juniores (of heren Z) trekken naar Maasmechelen. Tenminste, dat hopen we, want de Maaslanders gaven reeds 2 keer forfai!

De U19 Meisjes krijgen Clem Scherpenheuvel op bezoek, terwijl de U16 Meisjes Bree ontvangen in de eigen e-hal. In beide gevallen zijn onze meisjes zeker niet kansloos! De U18 Jongens ontvangen zondagmiddag het nog ongeslagen Stevoort.

De U14 Jongens nemen het op tegen Gems, terwijl de U14 Meisjes 'hun mannetjes' zullen staan tegen Basket Zongeren! Van de U12 moet enkel de B-ploeg de schoenen aanbinden. Zij trekken naar Lommel.

De U10 A (thuis tegen As), de U10 B (in Lummen), de U8 A (in Bilzen) en de U8 B (thuis tegen Landen) komen ook allemaal op het parket dit weekend!

Alle supporters op post!