sep

13

Twaalf van onze ploegen treden aan dit weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat

De voorbije weekends was het toch nog eerder mondjesmaat, maar dit weekend komen niet minder dan 10 ploegen van Basket Zonhoven op het parket (of hier en daar op de beton!). M.a.w., het seizoen gaat nu echt beginnen!

De dames A trekken naar Gems B dat zijn eerste wedstrijd van het seizoen speelt. Afwachten dus of onze dames de nederlaag van vorig weekend kunnen doorspoelen. Hetzelfde geldt voor de heren A. Tongeren C won zijn eerste wedstrijd van het seizoen, maar de onzen leden maar een kleine nederlaag. Ook hier is een pronostiek niet makkelijk.

De heren B ontvangen Zolder F. Het is onduidelijk of dat een jonge of oude, een goeie of minder goeie ploeg is. Dat de heren Z (of de junioren) met Nieuwerkerken Z een forse tegenstander op bezoek krijgen, lijkt ons wel duidelijk. In je eerste wedstrijd van het seizoen 112 punten maken, doe je immers niet zomaar!

De U18 Jongens beginnen, na de mooie bekerzege van vorige week, aan hun competitie tegen Miners Beringen. De U16 Meisjes trekken naar Gems Diepenbeek. De U14 Jongens ontvangen Hasselt terwijl de U14 Meisjes de provincie verlaten en naar Landen moeten.

De U12 A nemen het op tegen Tongeren A en ook de U12 C trekken naar het zuiden, naar Bilzen. Tenslotte spelen de beide U10 teams een onderlinge oefenwedstrijd.

Een mooi programma! Alle supporters op post!