mei

10

Het laatste loodje

Ingezonden door: Gerry Henraat
Nee, het seizoen is nog niet gedaan! Maar we zitten wel bijna aan het gaatje...

De Meisjes U19 spelen zaterdag om 14u30 hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen het ongeslagen Oxaco Boechout. Dat wordt dus een moeilijke, maar niet onmogelijke match! Het gaat toch regenen, vrees ik, dus ...

Je kan natuurlijk ook nog naar Lummen dit weekend. Daar vinden immers de bekerfinales plaats. Géén ploegen van Basket Zonhoven in de finale dit jaar. Maar morgen om 13u is er wel de finale van de Meisjes U19 waarbij ons Kaat het met DBC Houthalen opneemt tegen Hasselt. En verder nog een heleboel andere mooie matchen, natuurlijk!

En dan is het echt bijna helemaal gedaan! Er zijn nog de bloktrainingen en de specialisatietrainingen olv John tot einde mei. Er is nog het veteranentornooi op zaterdag 18 mei in onze evenementenhal (met deelname van onze senioren). Er zijn ook nog de eindeseizoensactiviteiten van de meeste ploegen en dat zit het er helemaal op. 

Géén afsluitdag dit seizoen. Maar we kijken wel al uit naar een fameuze startdag van volgend seizoen op zondag 15 september met wedstrijden, ploegenvoorstelling, ploegfoto's én de grote eendjesrace!