apr

25

Jeugd volop in actie in alle hoeken van de provincie!

Ingezonden door: Gerry Henraat

Vorige maandag was het volle bak bedrijvigheid in de evenementenhal met Girls Got Game. Op onze facebookpagina vind je ruim 300 foto's van dit topevenement waarbij we met z'n allen nogmaals hebben bewezen wat voor een topclub Basket Zonhoven wel is!

Vanavond speelden de U18 A en B al tegen mekaar in de competitie. En ook het weekend zijn er nog 8 jeugdwedstrijden. Allemaal op verplaatsing, want de evenementenhal wordt omgetoverd tot een filmdecor voor het jaarlijkse turngala van Turnkring Olympia!

De U18 B Jongens moeten zaterdag al opnieuw aan de bak, op bezoek in Leopoldsburg. Dat wordt een zware verplaatsing, vrezen we. De U19 Meisjes trekken naar de buren van DBC Houthalen B. We zien ze ook de terugmatch van de eindronde winnen. De U14 A trekken naar Alken en ook dat biedt perspectieven. En ook de U14 B, op bezoek in Leopoldsburg dichten we veel winstkansen toe. 

De U12 A trekken naar de buren van Zolder en ze gaan er alles aan doen om ongeslagen de laatste match van het seizoen in te gaan. De U12 B geven we ook veel winstkansen in Maasmechelen.

De U10 gaan op burenbezoek in Hades en de U8 B gaan iets verder op visite in Leopoldsburg.

Er resten nog slechts enkele wedstrijden, maar dat zijn ideale gelegenheden om vanuit de tribune met een tablet op schoot het digitaal wedstrijdblad (volgend seizoen verplicht vanaf U12!) uit te testen. Op onze website onder 'Nuttige Info' vind je de handleiding. Probeer het zeker eens uit! Er volgen uiteraard nog opleidingssessies, maar je zal merken: het is eigenlijk 'poepsimpel'!