Waren het de zenuwen, was het pech of gewoon een mindere dag tegen een sterke tegenstander? Feit is dat onze dames A een eerste nederlaag van het seizoen leden in en tegen Stevoort (54-48). Maar ze blijven wel positief staan tov Stevoort. En na afloop was er zoals steeds een gezellig samenzijn!

Vanavond vindt in de Zonhovense evenementenhal de jaarlijkse kampioenenviering plaats. En onze kampioenen van vorig seizoen, de dames A, worden daar uiteraard ook gehuldigd! Iedereen welkom trouwens vanaf 19u30 om dat mee te maken! Zondagmiddag staan onze dames dan om 15u45 aan de opworp in Stevoort, de nr2 in de stand. Winst betekent dat ze een serieuze optie op de titel nemen. Supporters weten dus waarheen!

Maar er zijn nog heel wat andere wedstrijden dit weekend!

Ondanks het logische verlies (99-47) tegen de talentvolle jonge garde (én gouwe ouwe Bart Pollers) van Zolder, zijn de heren A geplaatst voor de play-ups. De eerste 4 van beide reeksen maken onder mekaar uit wie kampioen wordt en kan promoveren. Nu volgen nog 8 partijen tegen de nrs 1-4 uit de andere reeks (Maasmechleen, Optima B, Peer en As). Een mooi tussentijds bilan voor onze heren!

Zestien matchen dit weekend, dus heel veel kansen om onze ploegen aan te moedigen! De heren A trekken voor hun laatste match van de eerste ronde naar de autoritaire leiders van Zolder. De heren B nemen het op tegen het stevige As C. Ook nog veel interessante jeugdwedstrijden!

In tegenstelling tot vorig weekend kon er dit keer wel vaak gejuicht worden. Bijna was dit ook gelukt voor de heren A. Tegen de solide 2de van de reeks, Cosmo Genk, stonden de mannen van coach Marhnord geregeld een aantal punten voor, maar uiteindelijk trok Kevin Verstraeten zijn team toch over de streep (75-78). Jammer!

Gewone competitiematchen, een bekermatch, oefenmatchen, een burentreffen en een eerste uitstap buiten de provincie: voor elk wat wils dit weekend!

Ondanks de vele sneeuw in Zonhoven was het voor onze club toch een behoorlijk zwart weekend. Toch op het vlak van de uitslagen!

 

Slechts 10 ploegen komen aan de opworp dit weekend en ze spelen allemaal buitenshuis! In de eigen evenementenhal is er immers een turnkampioenschap dit weekend.

Op vrijdag 10 februari zouden we met Basket Zonhoven een nieuwigheid proberen, nl. een kienavond. Door omstandigheden moeten we deze avond echter annuleren. Volgend seizoen proberen we de activiteit wel terug op onze kalender te zetten! Onze excuses!

Van enkele ploegen kon je al een verslagje en een foto bekijken op onze Facebook-pagina. Graag méér van dat, ook van de andere ploegen! Hierbij nog even een overzicht van àlle ploegen!

Sponsors
Verjaardagen
02/03
Melis Demir
02/03
Sander Roelandt
02/03
Luka Teppers
03/03
Jana Vanderhoydonk
03/03
Nadine Meus
04/03
Dieter Meeus
05/03
Christophe Pauwels
05/03
Katrijn Vaes
05/03
Erwin Smeets
06/03
Lobke Vanduren