Nu zaterdag staan de laatste matchen van dit seizoen geprogrammeerd. De U12 A trekken voor een uitgestelde wedstrijd naar Dessel-Retie.

Ook nog 2 thuismatchen. Thuis is in dit geval de sporthal van Ter Donk, omdat de turnkring de evenementenhal heeft ingepalmd!

De U14 B ontvangen Lummen en meteen daarna spelen de U16 tegen Tongeren!

Profiteer ervan en ga supporteren!!

Het voorbije weekend was de zon volop van de partij! Niet alleen aan de zee (waar wij zaten), maar ook in Zonhoven. Zowel buiten de sporthal als daarbinnen! Veel stralende gezichten alleszins, vooral op zondag!

Uiteraard was er de knallende afsluiter: de galamatch van de dames A tegen Stevoort (67-45 winst), waarna de dames én afscheidnemend coach Mike gehuldigd werden! Nog eens een dikke proficiat voor het behalen van de titel!

Zondagvoormiddag was er ook een zééér geslaagde family day met veel Yippies, U8 en U10 spelers en hun ouders die door mekaar werden uitgedaagd bij allerlei basket- en andere spelletjes! Schitterend initiatief o.l.v. coach Vincent! Bedankt aan alle enthousiaste deelnemers. We proberen eerstdaags foto’s en filmpjes online te zetten!!

Zondagmiddag om 15u15 ontvangen de dames A, sinds vorige week kampioen in eerste provinciale, Stevoort voor een galamatch in eigen huis. We hopen op een volle tribune om hen naar een laatste overwinning te schreeuwen. En nadien een leuk feestje! Be there!!

De berichten hebben je natuurlijk al wel bereikt. Zaterdagavond wonnen de dames A van Houthalen met 50-67 en door deze zege kan de kampioenstitel in 1ste provinciale onze dames niet meer ontglippen! Nog eens een dikke proficiat aan speelsters en coach! Volgende zondag volgt nog een galamatch in eigen huis tegen Stevoort!

Het seizoen zit er bijna op en dus raden we iedereen aan om nog zoveel mogelijk te genieten van de wedstrijden. Op het veld of op de tribune!

De sporthal is nog tot zaterdagavond bezet, dus vinden alle zaterdagmatchen buitenshuis plaats en zijn er zondag nog 3 thuismatchen!

Met Blankenberge kwam een stevige tegenstander op bezoek, maar de U14 A speelden een knappe partij en konden de zege mooi thuishouden met 70-63!

De dames B verloren verrassend van Gems met 37-43.

Verwachte zege van de U12 B in Beringen op paasmaandag (26-61). De U10 B speelden mooi mee tegen Hasselt en de U8 B smeten zich helemaal tegen Diepenbeek.

Slechts 5 matchen dit weekend. Alle tijd dus om de hele tuin af te zoeken naar paaseieren!

De dames B ontvangen zaterdag Gems Diepenbeek. Zou moeten lukken! De U14 A krijgen Blankenberge over de vloer. Dat wordt opnieuw een mooie wedstrijd!

Nog op zaterdag trekken de U10 B naar Hasselt en de U8 B naar Diepenbeek. Op maandagmorgen nemen de U12 B het op tegen Beringen.

Nog even eraan herinneren dat de evenementenhal op zondag en maandag gesloten is. Die dag kunnen de trainingen dus niet doorgaan!

Maak er een fijn paasweekend van!

De dames A overklasten Gems Diepenbeek met 85-49, maar de dames B werden op hun beurt versmacht door een sterk Femina Habac (102-42).

De heren A speelden een close game tegen de ervaren rotten van Hades, maar konden finaal de zege wel binnenhalen (64-71). Ook de heren Z konden juichen na winst tegen Alfa Achel (50-43).

De U14 B hielden mooi Peer af met 42-37!

Vanaf woensdag staat het Paaskamp op de agenda!

Niet zoveel matchen op de agenda dit weekend. Maar wel vijf thuismatchen. Ideaal dus om te komen supporteren!

Sponsors
Verjaardagen
29/05
Lore Fanton
29/05
Brecht Loffeld
29/05
Enrico Versiglioni
30/05
Patrick Elsen
30/05
Briek Sterkens
30/05
Bence Vanhove
31/05
Xander Vander Linden
31/05
Casius Seedo
02/06
Kim Vandereyt
02/06
Pieter Jannis