Gewone competitiematchen, een bekermatch, oefenmatchen, een burentreffen en een eerste uitstap buiten de provincie: voor elk wat wils dit weekend!

Ondanks de vele sneeuw in Zonhoven was het voor onze club toch een behoorlijk zwart weekend. Toch op het vlak van de uitslagen!

 

Slechts 10 ploegen komen aan de opworp dit weekend en ze spelen allemaal buitenshuis! In de eigen evenementenhal is er immers een turnkampioenschap dit weekend.

Op vrijdag 10 februari zouden we met Basket Zonhoven een nieuwigheid proberen, nl. een kienavond. Door omstandigheden moeten we deze avond echter annuleren. Volgend seizoen proberen we de activiteit wel terug op onze kalender te zetten! Onze excuses!

Van enkele ploegen kon je al een verslagje en een foto bekijken op onze Facebook-pagina. Graag méér van dat, ook van de andere ploegen! Hierbij nog even een overzicht van àlle ploegen!

Bij de jeugd worden bij de jaarwisseling de reeksen terug ingedeeld en dus krijgen alle ploegen ook veel nieuwe tegenstanders in de 2de ronde. Bovendien zijn verschillende van onze ploegen in een meer uitdagend niveau ingedeeld. En de U14 B komen, na een half jaar trainen, voor het eerst uit in competitie! Kortom, een nieuwe start!

Aan het eind van deze kerstvakantie staan slechts enkele wedstrijden op het programma, allemaal in het kader van de Beker van Limburg.

We zijn begonnen aan de vragen! Het zou fijn zijn als er ook deelnemers zouden zijn bij de 15de editie van de Basket Quiz van Basket Zonhoven!

Het is een algemene quiz voor gelegenheidsploegen met vragen over aardrijkskunde, geschiedenis, fauna & flora, sport, muziek, film, wetenschap, … Een avondje plezier staat voorop!

Spreek af met ploeggenoten, ouders van, coaches of breng gewoon je familieleden, vrienden of buren mee! Ploegen van maximum 6 deelnemers en een deelnameprijs van 25€/ploeg.

Mooie prijzen te winnen!

Doen!

Basket Zonhoven wenst iedereen fijne eindejaarsfeesten!

Volgende week nemen we een weekje vakantie (geen trainingen), vanaf maandag 2 januari vliegen we er terug in!

 

De dames A lieten zich niet verrassen door Lummen C (59-49) en gaan op kop de kerstbreak in. Ook de dames B gingen vlot winnen in Diepenbeek tegen Gems B (44-74).

De heren A misten hun coach Mahrnord (in quarantaine na een covid-besmetting), maar interim coaches Glen en Sam leidden het team naar een mooie zege tegen Lummen B (50-77). De heren B kwamen tekort tegen Helchteren B (74-42).

De U12 A hadden niet veel overschot tegen Lummen A, maar konden toch juichen (55-58). En ook de U10 A waren te sterk voor Bree.

We wensen iedereen een deugddoende vakantie, een zalig kerstfeest en een prettig eindejaar!

Sponsors
Verjaardagen
08/12
Johanna Dewit
09/12
Liam De Backer
09/12
Tobias Maurissen
09/12
Petra Carolus
11/12
Elke Vanwezemael
13/12
Victor Seghers
13/12
Elena Matsera
13/12
Ella Janssen
14/12
Andrea Miliziano
14/12
Mariebeth Princen