Er vielen een aantal mooie overwinningen te noteren dit weekend. De mooiste was misschien wel die van de U16 A in de Beker van Vlaanderen: ze wonnen in hun poule van Blankenberge, een ploeg die op niveau 1 uitkomt, na een mooie collectieve prestatie met 64-60!

Veel ploegen mogen dit weekend rusten, sommige spelen een competitiematch, andere treden aan in de bekercompetities.

Belangijke afspraak: niet vergeten tijdig in te schrijven!!

Op vrijdag 17 november speelt Hubo Limburg United tegen de Antwerp Giants.

'Club in de kijker' bij die match is Basket Zonhoven!

Elk jaar opnieuw is Basket Zonhoven de club die het meeste volk op de been kan brengen bij 'Club in de kijker'!

Dat gaan we dit jaar toch ook gewoon weer doen!?

Inschrijven bij je ploegverantwoordelijke!!

We dachten een hele reeks overwinningen te kunnen opsommen, maar dat viel een beetje tegen. Regelmatig bleek de tegenstander sterker dan vooraf ingeschat! Maar trainers en spelers hebben dan ook weer punten waaraan kan gewerkt worden! En zo wordt het toch weer een win-win!

Veel regen dit weekend. Dus in de Limburgse sporthallen wordt het veel plezanter. Ook al omdat we veel winstmatchen (en véél winfies???) verwachten!

Ondanks de nipte nederlaag van onze dames A (72-69 in Lummen), durven we toch deze titel gebruiken. Alle andere dames- en meisjesploegen wonnen immers!

Een vooruitblik maken voor de weekendmatchen is nooit makkelijk. Maar dit weekend hebben we véél vraagtekens moeten zetten. Het beloven maw veel spannende matchen te worden!

De dames A hadden uiteindelijk niet veel overschot, maar de eerste zege is binnen, na winst tegen de Titans uit Bonheiden (69-66). De heren A behaalden een collectieve overwinning (4 man in de dubbele cijfers en dat zonder bommenwerper Sander) tegen Peer (46-60).

Veel onzekerheden dit weekend. En onze glazen bol is in onderhoud. Afwachten dus wat er dit weekend gaat gebeuren. En dat begint al vanavond met de uitmatch van de heren A in Peer, waar de thuisploeg de deze week overleden oud-voorzitter Roger Alentyns zal willen eren.

Sponsors
Verjaardagen
24/05
Jarne Ameloot
24/05
Luka Steegen
24/05
Semih Cevik
24/05
Rosie Loyen
25/05
Frank Demuynck
25/05
Helga Vandenreyken
25/05
Simon Vos
27/05
Rob Van der Wielen
28/05
Lior Mignolet
28/05
Stijn Van Vinckenroye