Bijna alle ploegen moeten aan de bak dit weekend. Bedrijvigheid van zaterdagmorgen tot zondagavond!

De meeste ploegen konden juichen dit weekend. Er waren ook enkele nipte nederlagen. Kortom, een mooi begin van het seizoen voor Basket Zonhoven!

17 ploegen in actie dit weekend, daarbij nog 2 oefenmatchen. Maar voor 15 andere ploegen is het menens! De competitie begint!!

De dames A openen vanavond het weekend met een oefenmatch in Houthalen en eindigen de speeldag op zondagmiddag met een match voor de Beker van Vlaanderen in en tegen Neteland. Benieuwd of ze een 3 op 3 kunnen behalen!

Het lijkt pas gisteren dat we met de grote Basket Zonhoven-familie op een schitterende manier de Bekerfinales organiseerden in de evenementenhal. En toch komen de voorbereidingen op het seizoen 2023-2024 er alweer aan!

Eigenlijk zijn die voorbereidingen al maanden bezig natuurlijk, maar vanaf volgende week beginnen ook de eerste trainingen. En ook dat is niet waar, want de hele zomer lang onderhielden tientallen spelers hun conditie op de Basvelden!

Van vrijdagavond tot zondagavond vinden in de evenementenhal de Provinciale Bekerfinales plaats. Daarmee zeggen we natuurlijk niets nieuws!

Meer zelfs: zo’n 130 clubleden hebben zich geëngageerd om tijdens dit weekend te komen helpen! Nu al héél veel dank aan alle enthousiaste medewerkers!

Er staat dan ook véél te gebeuren!

Het voorbije weekend werden de laatste competitiewedstrijden van het seizoen gespeeld. Er werd gewonnen, er werd verloren. Er stond niet meer zoveel op het spel voor onze ploegen.

De focus lag dus vooral op ‘Have fun’, de leuze van onze club!

Als we terugkijken op het seizoen, kunnen we alleen maar tevreden zijn.

Voor een aantal ploegen zit de competitie er al een tijdje op, maar toch moeten 15 ploegen van onze club dit weekend nog vol aan de bak. Een laatste keer knallen dus!

Terwijl in de evenementenhal het hele weekend dansmoves worden geshowd, gaat het basketbal uiteraard gewoon door!

De M19 gaan in Lommel (tegen de ploeg van Zonhovenaar Bram Claes!) op zoek naar een plaats in de finale van de Beker van Limburg! Supporters zijn op post zondag vanaf 13u in de Soeverein in Lommel!

Thuismatchen gaan dit weekend door in sporthal Ter Donk!

De dames A mogen dit weekend even nagenieten. Zij hebben een vrij weekend. Maar al de rest (19 ploegen) moeten vol aan de bak. Een volle kalender dus!

Sponsors
Verjaardagen
02/03
Sander Roelandt
02/03
Melis Demir
02/03
Luka Teppers
03/03
Jana Vanderhoydonk
03/03
Nadine Meus
04/03
Dieter Meeus
05/03
Erwin Smeets
05/03
Christophe Pauwels
05/03
Katrijn Vaes
06/03
Lobke Vanduren