Een druk weekend opnieuw met 17 matchen op de kalender. Daarbij ook veel thuismatchen, dus veel kansen om ook eens te supporteren voor één van de andere ploegen van Basket Zonhoven!

Droevig nieuws. Vandaag is Jos Cielen overleden. Hij is 75 jaar geworden. Jos was een begrip in het Limburgse basket. Zowat ieder Limburgs kind dat basket speelde, heeft wel eens bij Jos een FROS-kamp gevolgd. Meer zelfs, heeft van hem en zijn team telkens opnieuw veel bijgeleerd.

De hele Limburgse basketfamilie is in rouw. Maar vooral natuurlijk zijn echtgenote Christiane, zonen Niki en Koen en de kleinkinderen. Niki is coach van de U12 C bij Basket Zonhoven en zijn kinderen Fleur (U12 C) en Charlie (U8 B) spelen ook bij ons.

Namens Basket Zonhoven wensen wij familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Zaterdag kleurden vele Zonhovense straten blauw bij de koekjesverkoop. Die ging behoorlijk vlot: elke ploeg kwam ‘uitverkocht’ terug binnen! Bedankt aan alle jeugdploegen! Ook bedankt aan de andere kopers. Speciale vermelding voor topverkopers Stein (50 pakken), Marleen (45 pakken) en Justine (21 pakken)!

Op zaterdag gaan de jeugdploegen de Zonhovense straten op om koekjes te verkopen. Bij voorbaat dank aan alle spelers, coaches en begeleidende ouders! Ook niet vergeten uw bestelde koekjes (dankuwel!) te komen afhalen op zaterdag!

Tussendoor zijn er natuurlijk ook nog een reeks wedstrijden!

Een overvolle zaterdag met 15 matchen en een rustige zondag met nog 3 partijen op de agenda. Dat is het programma voor dit weekend. Maar we kijken ook nog kort terug op het vorige weekend.

Terwijl het plotse overlijden van de schitterende mens die Collins Kanjanda was (zie dit artikel) nog in ons hoofd spookt, willen we in dit bericht even terugblikken naar vorig weekend en ook meteen vooruitkijken naar volgend weekend.

Stilaan komt de competitie op gang. Dit weekend staan al tien jeugdwedstrijden geprogrammeerd.

Vorig weekend werden 5 matchen ‘voor echt’ gespeeld door onze jeugdploegen! Met wisselend succes!

Beste leden, sympathisanten van Basket Zonhoven,
 
Met de laatste zonnestraaltjes en intussen ook regelmatig guur herfstweer in ons hoofd willen we alvast stilstaan bij een eerste ‘lekkere’ basket gebeurtenis van het seizoen. Dit jaar starten we met een koekjes verkoop van Lotus.

Morgen zaterdag is er uiteraard de startdag – allen daarheen! – maar er zijn ook nog andere matchen geprogrammeerd!

De dames A zijn op stageweekend in het Antwerpse en spelen zaterdagavond tegen Mercurius Berchem. De heren A trekken voor een oefenmatch naar Genk en de heren B ontvangen Hades.

Sponsors
Verjaardagen
22/03
Anja Snoeks
23/03
Raf Lowet
24/03
Marc Masson
24/03
Yifre Roebben
24/03
Jesse Ventriglia
26/03
Kris Froidmont
26/03
Peter Sterkens
26/03
Jarne Geelen
27/03
Gwenny Vriens
27/03
Vural Ertugral