Aan het eind van deze kerstvakantie staan slechts enkele wedstrijden op het programma, allemaal in het kader van de Beker van Limburg.

We zijn begonnen aan de vragen! Het zou fijn zijn als er ook deelnemers zouden zijn bij de 15de editie van de Basket Quiz van Basket Zonhoven!

Het is een algemene quiz voor gelegenheidsploegen met vragen over aardrijkskunde, geschiedenis, fauna & flora, sport, muziek, film, wetenschap, … Een avondje plezier staat voorop!

Spreek af met ploeggenoten, ouders van, coaches of breng gewoon je familieleden, vrienden of buren mee! Ploegen van maximum 6 deelnemers en een deelnameprijs van 25€/ploeg.

Mooie prijzen te winnen!

Doen!

Basket Zonhoven wenst iedereen fijne eindejaarsfeesten!

Volgende week nemen we een weekje vakantie (geen trainingen), vanaf maandag 2 januari vliegen we er terug in!

 

De dames A lieten zich niet verrassen door Lummen C (59-49) en gaan op kop de kerstbreak in. Ook de dames B gingen vlot winnen in Diepenbeek tegen Gems B (44-74).

De heren A misten hun coach Mahrnord (in quarantaine na een covid-besmetting), maar interim coaches Glen en Sam leidden het team naar een mooie zege tegen Lummen B (50-77). De heren B kwamen tekort tegen Helchteren B (74-42).

De U12 A hadden niet veel overschot tegen Lummen A, maar konden toch juichen (55-58). En ook de U10 A waren te sterk voor Bree.

We wensen iedereen een deugddoende vakantie, een zalig kerstfeest en een prettig eindejaar!

In dit laatste basketweekend van 2022 zien we veel winstkansen voor onze ploegen! Voor al degenen die niet moeten spelen, duimen we voor een goed kerstrapport!

Zondagmiddag speelden de dames B de laatste match van het weekend en dat was zeker een thriller. De hele wedstrijd ging het gelijk op en aan het eind konden de dames van Lommel C juichen (53-55).

De dames A kunnen rustig bekijken wat de concurrentie doet. De andere seniorenploegen en enkele jeugdploegen moeten wel aan de bak.

De eerste editie van ons sintontbijt was zonder meer een succes! Niemand heeft honger geleden en niemand moest te lang wachten op eten en drinken. En dat ondanks het feit dat het hier en daar behelpen was in een zaal zonder keuken! Bedankt aan alle aanwezigen en zeker ook aan alle helpers, voor én achter de schermen!

O ja, de Sint kwam ook langs (er waren uiteraard géén stoute kinderen bij Basket Zonhoven), er was een tof pietenparcours en dan waren er nog eens enkele wedstrijden met een schitterend resultaat!

Een beperkte agenda dit weekend maar natuurlijk ook met het Sintontbijt en pietenparcours op zondagvoormiddag!

We dachten dat het spannend zou worden overal, maar onze glazen bol was een beetje wazig. Slechts hier en daar was het nagelbijten, meestal waren de verschillen duidelijk. Een beetje zoals bij de Rode Duivels, maar ook zoals bij de Belgian Cats!

Sponsors
Verjaardagen
22/09
Yoni Elsen
22/09
Fien Snyers
22/09
Fatih Yilmaz
22/09
Marie Heyde
23/09
Jan-Pieter Martens
23/09
Lowie Polmans
23/09
Ellen Verhoeven
24/09
Klaas Kortleven
24/09
Stijn Penders
25/09
Sam Gouwy