Op vrijdag 17 november speelt Hubo Limburg United tegen de Antwerp Giants.

'Club in de kijker' bij die match is Basket Zonhoven!

Elk jaar opnieuw is Basket Zonhoven de club die het meeste volk op de been kan brengen bij 'Club in de kijker'!

Dat gaan we dit jaar toch ook gewoon weer doen!?

Inschrijven bij je ploegverantwoordelijke!!

We dachten een hele reeks overwinningen te kunnen opsommen, maar dat viel een beetje tegen. Regelmatig bleek de tegenstander sterker dan vooraf ingeschat! Maar trainers en spelers hebben dan ook weer punten waaraan kan gewerkt worden! En zo wordt het toch weer een win-win!

Veel regen dit weekend. Dus in de Limburgse sporthallen wordt het veel plezanter. Ook al omdat we veel winstmatchen (en véél winfies???) verwachten!

Ondanks de nipte nederlaag van onze dames A (72-69 in Lummen), durven we toch deze titel gebruiken. Alle andere dames- en meisjesploegen wonnen immers!

Een vooruitblik maken voor de weekendmatchen is nooit makkelijk. Maar dit weekend hebben we véél vraagtekens moeten zetten. Het beloven maw veel spannende matchen te worden!

De dames A hadden uiteindelijk niet veel overschot, maar de eerste zege is binnen, na winst tegen de Titans uit Bonheiden (69-66). De heren A behaalden een collectieve overwinning (4 man in de dubbele cijfers en dat zonder bommenwerper Sander) tegen Peer (46-60).

Veel onzekerheden dit weekend. En onze glazen bol is in onderhoud. Afwachten dus wat er dit weekend gaat gebeuren. En dat begint al vanavond met de uitmatch van de heren A in Peer, waar de thuisploeg de deze week overleden oud-voorzitter Roger Alentyns zal willen eren.

Succesvol weekend voor onze meisjesploegen: alle 4 wonnen ze immers hun wedstrijd! De M14 (zie foto) wonnen voor het 2de opeenvolgend weekend, dit keer van Peer (38-25).

Ook de M16 A konden juichen na winst tegen Leopoldsburg (54-48). De M16 B wonnen ruim van Femina Habac met 53-28 en de M19 gingen winnen in Scherpenheuvel met 32-52!

Het seizoen is nog maar pas begonnen natuurlijk en het is nog wat koffiedik kijken om de sterkte van de verschillende ploegen in te schatten. Maar toch: we zijn optimistisch! Er liggen kansen dit weekend!

Er waren ruime en nipte zeges, maar ook ruime en nipte nederlagen. Een normaal weekend dus!

Sponsors
Verjaardagen
02/03
Luka Teppers
02/03
Sander Roelandt
02/03
Melis Demir
03/03
Nadine Meus
03/03
Jana Vanderhoydonk
04/03
Dieter Meeus
05/03
Erwin Smeets
05/03
Christophe Pauwels
05/03
Katrijn Vaes
06/03
Lobke Vanduren