Bij verschillende wedstrijden werd onze late oproep voor een groepsfoto in het kader van #norefnogame opgevolgd (Dankjewel!). De heren A kwamen niet met lege handen terug van ’t Geleeg: tegen Leopoldsburg B werd revanche genomen voor de thuisnederlaag in het begin van het seizoen. De mannen van coach Mahrnord wonnen vlot met 62-81.

Je hoorde het ongetwijfeld al: vorig weekend vond een jammerlijk voorval plaats waarbij scheidsrechters slachtoffer werden van verbaal en fysiek geweld. Dit weekend willen we met de hele basketfamilie in Vlaanderen tonen dat dit echt niet kan. Bij Basket Zonhoven staat RESPECT al jaren in drukletters in onze visie en intern reglement. Daarom sluiten we ons graag aan bij de oproep van Basketbal Vlaanderen om dit weekend voor elke match een groepsfoto te maken van beide ploegen met de officials. Op die manier tonen we ons respect voor mekaar! Want inderdaad: No ref, no game!

Bij deze dan ook de vraag aan alle coaches/ploegverantwoordelijken: maak een foto voor of na elke match en stuur die naar communicatie@basketzonhoven.be!
Bedankt!

Het weekend begint seffens en morgen, zaterdag, volgen nog 14 matchen waarvan liefst 9 in eigen huis! Zondag is rustdag, géén enkele match!

De M16 begonnen hun tweede ronde met een mooie zege in Turnhout (44-67). Ook de U16 A speelden hun eerste match en wonnen knap van Lommel (76-87).

Het Paaskamp van Basket Zonhoven komt er weer aan!

Alle info in de bijlage!

Dit weekend is de evenementenhal bezet voor het Provinciaal kampioenschap turnen. Alle basketwedstrijden vinden dus buitenshuis plaats!

Ook dit weekend konden niet veel ploegen juichen na een overwinning. Maar het doet deugd te zien dat de U12 C hun eerste zege behaalden. Tegen Bilzen werd het 26-43. Eens te meer blijkt: hard werken en erin blijven geloven, loont! Proficiat!

17 matchen dit weekend en daarbij slechts 4 thuiswedstrijden. Vele ploegen trekken naar Vlaams-Brabant!

We zijn begonnen aan de vragen! Het zou fijn zijn als er ook deelnemers zouden zijn bij de 16de editie van de Basket Quiz van Basket Zonhoven!

Het is een algemene quiz voor gelegenheidsploegen met vragen over aardrijkskunde, geschiedenis, fauna & flora, sport, muziek, film, wetenschap, … Een avondje plezier staat voorop!

Spreek af met ploeggenoten, ouders van, coaches of breng gewoon je familieleden, vrienden of buren mee! Ploegen van maximum 6 deelnemers en een deelnameprijs van 25€/ploeg.

Mooie prijzen te winnen!

Doen!

Slechts een paar positieve uitschieters, maar toch vooral nederlagen het voorbije weekend.

Kop op en op naar volgend weekend!

Sponsors
Verjaardagen
19/07
Elize Tytgat
19/07
Amelie Houbrechts
19/07
Arthur Vandeput
20/07
Ghune Heyligen
20/07
Simon Vandevoort
20/07
Tom Vanhove
21/07
Dayen Pastor Ortiz
21/07
Gerrit Broekmans
21/07
Otis Van Hout
22/07
Peter Claes