De dames A gaven zich volledig maar kwamen net tekort tegen Lommel (55-53). Femina Habac was zoals verwacht te sterk voor onze dames B (46-70). De heren A maakten de verrassend grote kloof in de 2de helft tegen Gems Diepenbeek (85-49).

Niet dat er teveel gaat gedronken worden (denken we), maar het belooft toch een zwaar en moeilijk weekend te worden, vrezen we. Veel stevige tegenstanders op de agenda!

De dames A wilden absoluut die 2de zege en dat is tegen Melsele Beveren ook gelukt. Het werd zelfs een ruime zege met 79-40. De heren A (zonder de Raffen) kwamen tekort tegen Optima B (102-72). De heren B wonnen van Hades met 58-66.

Vanavond is het feest in Zonhoven met Hololool. Hopelijk brandt het vuur ook de rest van het weekend verder in onze 18 ploegen die vanaf zaterdagmorgen 9u aan de bak moeten!

Op zondag 26 november organiseert Basket Zonhoven opnieuw een Sintontbijt.

Mét lekker eten én hoog bezoek van de Sint zelf!

Daarom: aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in via deze website

We hebben ons eigen rapport gemaakt en we hadden 9 van de 10 matchen goed voorspeld! Zouden we toch iets basketbal kennen? Waarschijnlijk puur geluk gehad!

Gelijkspel, dat is de uitslag van onze spelletje pijltjes omhoog, pijltjes omlaag of vraagtekens dit weekend. We gaan in deze vooruitblik nog niet in onze kaarten laten kijken, maar zullen achteraf laten weten of we gelijk hadden. Zo houden we ook in het midden of we iets van het spelletje kennen of niet! J

Er vielen een aantal mooie overwinningen te noteren dit weekend. De mooiste was misschien wel die van de U16 A in de Beker van Vlaanderen: ze wonnen in hun poule van Blankenberge, een ploeg die op niveau 1 uitkomt, na een mooie collectieve prestatie met 64-60!

Veel ploegen mogen dit weekend rusten, sommige spelen een competitiematch, andere treden aan in de bekercompetities.

Belangijke afspraak: niet vergeten tijdig in te schrijven!!

Sponsors
Verjaardagen
02/03
Sander Roelandt
02/03
Melis Demir
02/03
Luka Teppers
03/03
Jana Vanderhoydonk
03/03
Nadine Meus
04/03
Dieter Meeus
05/03
Katrijn Vaes
05/03
Christophe Pauwels
05/03
Erwin Smeets
06/03
Lobke Vanduren