Een overvolle zaterdag met 15 matchen en een rustige zondag met nog 3 partijen op de agenda. Dat is het programma voor dit weekend. Maar we kijken ook nog kort terug op het vorige weekend.

Terwijl het plotse overlijden van de schitterende mens die Collins Kanjanda was (zie dit artikel) nog in ons hoofd spookt, willen we in dit bericht even terugblikken naar vorig weekend en ook meteen vooruitkijken naar volgend weekend.

Stilaan komt de competitie op gang. Dit weekend staan al tien jeugdwedstrijden geprogrammeerd.

Vorig weekend werden 5 matchen ‘voor echt’ gespeeld door onze jeugdploegen! Met wisselend succes!

Beste leden, sympathisanten van Basket Zonhoven,
 
Met de laatste zonnestraaltjes en intussen ook regelmatig guur herfstweer in ons hoofd willen we alvast stilstaan bij een eerste ‘lekkere’ basket gebeurtenis van het seizoen. Dit jaar starten we met een koekjes verkoop van Lotus.

Morgen zaterdag is er uiteraard de startdag – allen daarheen! – maar er zijn ook nog andere matchen geprogrammeerd!

De dames A zijn op stageweekend in het Antwerpse en spelen zaterdagavond tegen Mercurius Berchem. De heren A trekken voor een oefenmatch naar Genk en de heren B ontvangen Hades.

De trainingen zijn al even bezig en sommige ploegen hebben al enkele oefenmatchen achter de rug. Dit weekend spelen zowel de dames A (tegen Houthalen) als de heren A (tegen Hades) hun eerste oefenmatch

Maar het is volgend weekend dat er écht gestart wordt met wedstrijden voor de meeste ploegen. Daarom maken we er meteen een hele STARTDAG van!

Coaches Kaat en Marin verwachten vanaf zondag 11 september wekelijks  de kinderen van 2017 en 2018 voor de Yippies training.

Die vindt elke zondag plaats van 9u30 tot 10u30. Bijdrage van 3€ ter plekke te betalen, telkens wanneer uw kind aanwezig is.

Het bouwverlof is achter de rug, de schoolvakantie is halfweg en die basketbal heeft lang genoeg aan de kant gelegen. Vanavond beginnen de eerste ploegen opnieuw aan de trainingen! In de komende dagen en weken beginnen stelselmatig alle ploegen aan hun voorbereiding van het nieuwe seizoen!

HAVE FUN!

Op 29 mei worden in het Mediahuis de Limburgse Basketbal Awards uitgereikt. In de categorie dames 1ste provinciaal is Mike Vanstiphout genomineerd. Proficiat, Mike! Meer dan verdiend!

In de categorie ‘Speelster van het jaar 1ste provinciaal’ is geen enkele speelster van Basket Zonhoven genomineerd. Een duidelijker teken dat de behaalde titel er eentje van het collectief was, kan je niet geven, denken we! Maar kapitein Kim mag wel mee op de foto!

Sponsors
Verjaardagen
31/01
Sacha Gerrits
31/01
Miel Alders
01/02
Margot Van Vinckenroye
01/02
Sander Sobota
02/02
Sienna Willems
02/02
Joris Meynen
03/02
Lou Switten
03/02
Lowie Houben
06/02
Jessica Van Den Bossche
06/02
Matisse Masson