Een volgende activiteit van Basket Zonhoven!

Wij bieden liefst 5 verschillende pizza’s en 5 verschillende pasta’s aan (i.s.m. Pastificio Giuliana)!

Allemaal dagvers gemaakt: om meteen in de oven te steken en op te eten, of om in te vriezen en later van te genieten.

Prijs per stuk: 12€! Bovendien : 10 kopen = 1 gratis!

Maak dus plaats in de diepvries! Of bestel voor de hele buurt of de hele familie!

Afhalen gebeurt op zaterdag 13 april tussen 10u en 13u.

Voor info en bestellingen: https://app.twizzit.com/v2/public/form/741e8106cefb5e920c4185a651ebadea

Gisterenavond vulden 34 ploegen de zaal voor de 16de editie van onze Basket quiz. Voor de eindwinst bleef het spannend tot na de eindmeet, tot na de laatste vraag.

Twee ploegen stonden ex-aequo voor de laatste ronde. Daarin haalden beide ploegen het maximum en dus moest er gekeken worden naar het totaal behaalde punten in de gewone ronden. Daarin toonde Kwibus Collectief zich iets sterker dan P(a)rijs, de winnaars van vorig jaar.

Beide ploegen scoorden ruim 90%. De Romys vervolledigden het podium.

Dank zij de vele sponsors, vielen 16 ploegen in de prijzen.

Dank ook aan de jury, de helpers van de catering en uiteraard de deelnemers voor een alweer geslaagde activiteit. Op naar de 17de editie!

De lente is in het land, maar toch moet quasi elke ploeg binnen aan de slag dit weekend! De dames A trekken naar Melsele-Beveren. Een nieuwe zege zou moeten kunnen! De heren A krijgen topper Optima B over de vloer: niet makkelijk dus! De heren B beginnen aan de eindronde met 4 en starten tegen Cosmo Genk B.

Prachtige dag, gisteren ! Mooi weertje buiten. KRC Genk won een belangrijke match en Limburg United won de beker. En o ja, Basket Zonhoven haalde 4 op een rij!

17 matchen op het menu dit weekend. Of die allemaal licht verteerbaar gaan zijn, valt af te wachten!

De dames A ontvangen Dessel-Retie. Wordt geen makkelijke match! De heren A trekken naar Bree en willen zo snel mogelijk die verrassende verliesmatch van vorig weekend doorspoelen!

We hadden spanning beloofd en dat is er op vele velden ook zeker wel geweest! Of wat dacht u van de match tussen de M14 en Peer? Uitslag 35-33! Of die tussen Peer en onze M19: uitslag 41-42! Of die tussen de heren B en Lummen: uitslag 53-52! En dan zeker die van de M16 B tegen Houthalen: 43-43!

Volop activiteit dit weekend. Ook deze week trouwens, vandaar dat dit bericht maar op de valreep verschijnt. Excuus!

Ook volgend seizoen zet Basket Zonhoven volop in op meisjesbasket! Maar om alle ploegen in alle leeftijden aan te vullen, zoeken we nog wel enkele sportieve meisjes. Wil jij wel eens proberen of basketbal iets voor jou is? Kom dan de volgende zondagen langs!

Nogal wat nederlagen de voorbije dagen. De dames A speelden een gelijkopgaande match tegen Lummen, maar verloren uiteindelijk met 61-68. De heren A konden geen vuist maken tegen de ervaren rotten van Black Sheep (64-50). De heren B wonnen wel. In Bilzen werd het 41-61.

Veel matchen dit weekend en ook veel vraagtekens. We kunnen hopelijk uitkijken naar een hele reeks spannende wedstrijden!

Sponsors
Verjaardagen
23/04
Jule Simons
24/04
Marthe Nevels
24/04
Yeliz Karaagac
24/04
Wahiai Ageia
24/04
Marthe Cortens
24/04
Tom Van Den Heuvel
24/04
Bauke Graulus
24/04
Elke Switten
24/04
Sam Weckx
25/04
Mieke Celen