De eerste trainingen beginnen op 2 augustus. Nog niet voor alle ploegen natuurlijk, maar in augustus zullen voor àlle ploegen de trainingen stelselmatig een aanvang nemen. Hou daarvoor de communicatiekanalen (zeker ook Twizzit) in de gaten!
We zijn in nauw contact met Basketbal Vlaanderen en de Sportdienst van de gemeente Zonhoven i.v.m. de coronamaatregelen tijdens trainingen en wedstrijden. We houden je op de hoogte hierover!

Voordat je een wedstrijd mag spelen, moet je medisch attest bij Basketbal Vlaanderen zijn toegekomen. Maak dus zeker een afspraak in de komende dagen zodat dit in orde is! Een blanco medisch attest werd aan iedere speler bezorgd. 

De youth official is verantwoordelijk voor het leiden van de wedstrijden bij U10 (4 tegen 4) en U12 (5 tegen 5).
Op zaterdag 14 augustus wordt een youth official cursus georganiseerd in de Sporthal van het College van Peer. In 4 uur tijd (van 9u tot 13u), waarbij theorie en praktijk gecombineerd worden, zullen de deelnemers klaargestoomd worden om wedstrijden bij U10 en U12 te leiden. Vervolgens wordt de youth official in onze eigen club verder begeleid en opgevolgd door de Referee Ambassador van de club, Ronny Vrolix.

Het duurt nog wel even vooraleer het zover is, maar we dachten dat het toch al tof was om al wat info te geven over de bekerwedstrijden die volgend seizoen gepland staan.

Aangezien alle competities gestopt zijn wordt er een eindrangschikking opgemaakt. Met 2 zegs tegen 0 nederlagen worden de Dames A uitgeroepen tot kampioen van hun reeks.

Met Basket Zonhoven gebruiken we het tussenseizoen om met Twizzit onze ledenadministratie en -communicatie een nieuw elan te geven. De komende weken wordt daar hard aan gewerkt en onze leden zullen daar regelmatig over geïnformeerd worden. Ook onze website steken we de komende maanden in een nieuw kleedje. Stelselmatig zullen we nieuwe dingen toevoegen zodat we in augustus helemaal klaar voor seizoen 2021-2022! Intussen wensen we iedereen succesvolle examens en een deugddoende en veilige vakantie!

Liefst 19 ploegen zullen in competitie aantreden in het komende seizoen! Naast de Dames A (1ste prov) ook een Dames B ploeg (2de prov). Ook 2 Herenploegen: Heren A (3de prov) en Heren B (4de prov). En bij de jeugd hebben we de U21 Jongens, de U19 Meisjes, de U16 Meisjes en de U16 Jongens, 3 ploegen bij de U14 (Gemengd A & B en Meisjes), 3 ploegen bij de U12 (A, B en C), 2 ploegen bij de U10 (A en B) en 2 ploegen bij de U8 (A en B). Daarnaast zijn er nog 2 ploegen die door Hades worden ingeschreven maar waar enkele van onze jongeren bij aansluiten, nl. U18 Jongens en de U16 Meisjes. Daarnaast blijven uiteraard de Yippies op zondagmorgen op het programma staan en de recreanten hebben hun vaste stek op de donderdagavond!

Sponsors
Verjaardagen
19/09
Wendy Vandebroek
19/09
Joaquin Pastor Ortiz
21/09
Maxim Saes
22/09
Fatih Yilmaz
22/09
Marie Heyde
23/09
Jan-Pieter Martens
23/09
Ellen Verhoeven