Basket Zonhoven wenst iedereen fijne eindejaarsfeesten!

Volgende week nemen we een weekje vakantie (geen trainingen), vanaf maandag 2 januari vliegen we er terug in!

 

De dames A lieten zich niet verrassen door Lummen C (59-49) en gaan op kop de kerstbreak in. Ook de dames B gingen vlot winnen in Diepenbeek tegen Gems B (44-74).

De heren A misten hun coach Mahrnord (in quarantaine na een covid-besmetting), maar interim coaches Glen en Sam leidden het team naar een mooie zege tegen Lummen B (50-77). De heren B kwamen tekort tegen Helchteren B (74-42).

De U12 A hadden niet veel overschot tegen Lummen A, maar konden toch juichen (55-58). En ook de U10 A waren te sterk voor Bree.

We wensen iedereen een deugddoende vakantie, een zalig kerstfeest en een prettig eindejaar!

In dit laatste basketweekend van 2022 zien we veel winstkansen voor onze ploegen! Voor al degenen die niet moeten spelen, duimen we voor een goed kerstrapport!

Zondagmiddag speelden de dames B de laatste match van het weekend en dat was zeker een thriller. De hele wedstrijd ging het gelijk op en aan het eind konden de dames van Lommel C juichen (53-55).

De dames A kunnen rustig bekijken wat de concurrentie doet. De andere seniorenploegen en enkele jeugdploegen moeten wel aan de bak.

De eerste editie van ons sintontbijt was zonder meer een succes! Niemand heeft honger geleden en niemand moest te lang wachten op eten en drinken. En dat ondanks het feit dat het hier en daar behelpen was in een zaal zonder keuken! Bedankt aan alle aanwezigen en zeker ook aan alle helpers, voor én achter de schermen!

O ja, de Sint kwam ook langs (er waren uiteraard géén stoute kinderen bij Basket Zonhoven), er was een tof pietenparcours en dan waren er nog eens enkele wedstrijden met een schitterend resultaat!

Een beperkte agenda dit weekend maar natuurlijk ook met het Sintontbijt en pietenparcours op zondagvoormiddag!

We dachten dat het spannend zou worden overal, maar onze glazen bol was een beetje wazig. Slechts hier en daar was het nagelbijten, meestal waren de verschillen duidelijk. Een beetje zoals bij de Rode Duivels, maar ook zoals bij de Belgian Cats!

Soms is het duidelijk in welke richting het zal gaan in het weekend, maar dit keer moeten we veel vraagtekens zetten. Dat zou kunnen betekenen dat we veel spannende matchen tegemoet gaan de volgende dagen! Laat ons hopen!

Een volle kalender met daarbij liefst 12 thuiswedstrijden dit weekend. En dus slaan een aantal ouders de handen in mekaar en zetten het hele weekend de worstenkraam op! Braadworst, kipburger of hotdog, je kan kiezen!

Kom zeker eens langs, ook als je een uitmatch hebt of zelfs helemaal geen wedstrijd op het programma hebt!

Sponsors
Verjaardagen
23/04
Jule Simons
24/04
Marthe Nevels
24/04
Wahiai Ageia
24/04
Marthe Cortens
24/04
Yeliz Karaagac
24/04
Tom Van Den Heuvel
24/04
Bauke Graulus
24/04
Sam Weckx
24/04
Elke Switten
25/04
Mieke Celen