Zestien matchen dit weekend, dus heel veel kansen om onze ploegen aan te moedigen! De heren A trekken voor hun laatste match van de eerste ronde naar de autoritaire leiders van Zolder. De heren B nemen het op tegen het stevige As C. Ook nog veel interessante jeugdwedstrijden!

In tegenstelling tot vorig weekend kon er dit keer wel vaak gejuicht worden. Bijna was dit ook gelukt voor de heren A. Tegen de solide 2de van de reeks, Cosmo Genk, stonden de mannen van coach Marhnord geregeld een aantal punten voor, maar uiteindelijk trok Kevin Verstraeten zijn team toch over de streep (75-78). Jammer!

Gewone competitiematchen, een bekermatch, oefenmatchen, een burentreffen en een eerste uitstap buiten de provincie: voor elk wat wils dit weekend!

Ondanks de vele sneeuw in Zonhoven was het voor onze club toch een behoorlijk zwart weekend. Toch op het vlak van de uitslagen!

 

Slechts 10 ploegen komen aan de opworp dit weekend en ze spelen allemaal buitenshuis! In de eigen evenementenhal is er immers een turnkampioenschap dit weekend.

Op vrijdag 10 februari zouden we met Basket Zonhoven een nieuwigheid proberen, nl. een kienavond. Door omstandigheden moeten we deze avond echter annuleren. Volgend seizoen proberen we de activiteit wel terug op onze kalender te zetten! Onze excuses!

Van enkele ploegen kon je al een verslagje en een foto bekijken op onze Facebook-pagina. Graag méér van dat, ook van de andere ploegen! Hierbij nog even een overzicht van àlle ploegen!

Bij de jeugd worden bij de jaarwisseling de reeksen terug ingedeeld en dus krijgen alle ploegen ook veel nieuwe tegenstanders in de 2de ronde. Bovendien zijn verschillende van onze ploegen in een meer uitdagend niveau ingedeeld. En de U14 B komen, na een half jaar trainen, voor het eerst uit in competitie! Kortom, een nieuwe start!

Aan het eind van deze kerstvakantie staan slechts enkele wedstrijden op het programma, allemaal in het kader van de Beker van Limburg.

We zijn begonnen aan de vragen! Het zou fijn zijn als er ook deelnemers zouden zijn bij de 15de editie van de Basket Quiz van Basket Zonhoven!

Het is een algemene quiz voor gelegenheidsploegen met vragen over aardrijkskunde, geschiedenis, fauna & flora, sport, muziek, film, wetenschap, … Een avondje plezier staat voorop!

Spreek af met ploeggenoten, ouders van, coaches of breng gewoon je familieleden, vrienden of buren mee! Ploegen van maximum 6 deelnemers en een deelnameprijs van 25€/ploeg.

Mooie prijzen te winnen!

Doen!

Sponsors
Verjaardagen
23/04
Jule Simons
24/04
Wahiai Ageia
24/04
Marthe Cortens
24/04
Marthe Nevels
24/04
Yeliz Karaagac
24/04
Sam Weckx
24/04
Tom Van Den Heuvel
24/04
Bauke Graulus
24/04
Elke Switten
25/04
Mieke Celen