Terwijl er nogal wat ploegen zijn die dit weekend géén match hebben, moeten de U14A zowel op zaterdag als op zondag aan de bak. Zaterdag komt de tegenstander van vorige week, Asse-Ternat, op bezoek. Een 2de zege op rij is dus niet onmogelijk! Zondag wacht de trip naar Evergem en die ploeg staat helemaal bovenaan! Maar onze U14 A hebben dit kalenderjaar al veel close games gespeeld en nipt verloren. Ook deze match is dus niet op voorhand gespeeld!

Basketbal Vlaanderen pakt dit voorjaar uit met een gloednieuw concept: de 3X3 Clubtour. Er zijn 3 tornooien en een finale. Eén van die tornooien vindt op zondag 22 mei in de Zonhovense evenementenhal plaats.

Er kan worden ingeschreven bij U15 Boys, U18 Girls, U18 Boys, U23 Boys, +18 Girls, +23 Men en +23 Men Elite.

Het wordt, daags na het volgeboekte Girls Got Game-tornooi, een tweede topdag in Zonhoven!

Alle informatie vind je op Basketbal Vlaanderen.  

Een heleboel logische uitslagen, maar toch ook enkele verrassingen dit weekend. Zo zie je maar, de bal is rond en een match duurt 40 minuten! Dat weten ze intussen in Oostende ook!

Liefst 19 matchen staan er op de agenda waarvan 13 in eigen huis. Dat wordt dus moeilijk kiezen om een matchke uit te kiezen, als je wil komen supporteren! Of je komt naar een paar matchen kijken, natuurlijk! Dat kan ook

Op donderdag 10 maart spelen onze dames A in Maasmechelen een verplaatste competitiewedstrijd. Afspraak op 20u op de Helix-campus langs de Rijksweg!

Niks op TV? Je weet waar naartoe!

Zoals elk jaar organiseren we ook dit jaar een Paaskamp. De briefjes zijn uitgedeeld, maar hier toch nog even een reminder! Vergeet niet tijdig in te schrijven!

De dames A hadden de hele match overwicht tegen Beringen en sloten af met een logische zege (72-40). Dat was even anders bij de heren A! Alken bood veel meer weerwerk dan gehoopt en het was maar op het nippertje (76-77) dat de winst mee naar Zonhoven kon! De jeugdige heren Z konden niet op tegen de ervaring van Beringen (46-86).

De voorbije dagen waren heerlijk in het zonnetje en ook het weekend belooft mooi weer. En onze club staat dus de hele tijd in het zonnetje. Dat eindigt met een climax zondagmiddag tijdens de wedstrijd van Hubo Limburg United en Basketball Academy Limburg waar Basket Zonhoven club in de kijker is met vele tientallen clubleden op de tribunes!

Deze week is de week van de vrijwilliger. En vandaag is het bovendien complimentendag! Dus geven we vandaag een dik compliment aan alle vrijwilligers van Basket Zonhoven!

Zonder onze coaches, ploeg- en tafelverantwoordelijken, refs, helpende handen bij activiteiten, bestuursleden, … kan onze club niet draaien. En onze club draait ‘als een tierelier’! Onze vrijwilligers zijn dan ook TOP!

Dikke merci allemaal!

Met de eerste zonnestraaltjes en lentekriebels in ons hoofd willen we alvast stilstaan bij de volgende "lekkere" basket gebeurtenis van het jaar.
De paashaas heeft immers dit jaar aan onze club gevraagd om hem een handje te helpen met het verdelen van overheerlijke "Valentino" chocolade!

Sponsors
Verjaardagen
22/09
Fatih Yilmaz
22/09
Yoni Elsen
22/09
Fien Snyers
22/09
Marie Heyde
23/09
Jan-Pieter Martens
23/09
Lowie Polmans
23/09
Ellen Verhoeven
24/09
Klaas Kortleven
24/09
Stijn Penders
25/09
Els Luyckfasseel