Veel regen dit weekend. Dus in de Limburgse sporthallen wordt het veel plezanter. Ook al omdat we veel winstmatchen (en véél winfies???) verwachten!


De dames A ontvangen Mercurius Berchem. In de beker werd nipt gewonnen en dat hopen ze zondag nog eens over te doen! De dames B staan voor een spannende match in Maasmechelen. De heren A ontvangen Tongeren, dat zou moeten lukken!

De M19 nemen het op tegen Hasselt en de M16 trekken naar Femina Habac. We rekenen 2x op winst. De M16 B zijn vrij dit weekend na een forfait van Maasmechelen. De M14 ontvangen As; de heenmatch ging met slechts 2 puntjes verloren!

De U18 spelen in Houthalen. Winst is zeker mogelijk! De U16 A ontvangen Dessel-Retie; winnen ze na de heenmatch ook de terugmatch? De U16 B hopen te verrassen tegen Tongeren. De U14 A ontvangen de buren van Hades en de U14 B trekken naar de buren van Zolder. Ook hier zien we het 2x goed komen!

De U12 A nemen het op tegen Lummen, de U12 B ontvangen Bilzen. De U12 C trekken naar Stevoort voor een spannende match (de heenmatch ging met slechts één puntje verloren!).

Ook de 3 U10 ploegen mogen aan de bak: de U10 A in Tongeren, de U10 B thuis tegen Gems en de U10 C in Stevoort. Ook de U8 A komen aan de opworp en wel tegen Lummen.

Alle supporters op post!