Een vooruitblik maken voor de weekendmatchen is nooit makkelijk. Maar dit weekend hebben we véél vraagtekens moeten zetten. Het beloven maw veel spannende matchen te worden!


De dames A trekken naar Lummen B. Een nieuwe zege is zeker mogelijk. De dames B hopen tegen Leopoldsburg (ook nog zonder overwinning) een eerste keer te kunnen juichen. De heren A ontvangen één van de leiders, de ervaren shotters van Black Sheep. De heren B nemen het op tegen Bilzen.

De M16 A hebben winstkansen tegen Gems Diepenbeek. Ook de M16 B zijn zeker niet kansloos tegen Beringen en de M14 trachten hun goeie seizoensstart door te trekken in Lommel.

De U16 A moeten ook naar Lommel. De U16 B hopen stappen te kunnen zetten tegen Houthalen. Benieuwd wat de U14 A kunnen tegen het sterke Beringen. De U14 B ontvangen Lummen.

Een regelrechte topper voor de U12 A. In Lommel staan de 2 ongeslagen ploegen in de reeks tegenover mekaar. De U12 B hopen hun leidersplaats te behouden in Lummen. De U12 C ontvangen Optima.

Een ook de kleinsten komen allemaal aan de opworp: de U10 A ontvangen de buren uit Hades, de U10 B trekken naar Leopoldsburg, de U10 C krijgen Lummen op bezoek. De U8 A nemen het op tegen Peer en de U8 B ontvangen Orly Hasselt.

Alle supporters op post!