Veel onzekerheden dit weekend. En onze glazen bol is in onderhoud. Afwachten dus wat er dit weekend gaat gebeuren. En dat begint al vanavond met de uitmatch van de heren A in Peer, waar de thuisploeg de deze week overleden oud-voorzitter Roger Alentyns zal willen eren.


 

De dames A ontvangen de Titans uit Bonheiden. Beide ploegen gaan voor een eerste zege. Hetzelfde bij de wedstrijd van onze dames B, want ook tegenstander Hades heeft nog niet kunnen juichen. De heren B trekken naar het ervaren Alken.

De M16 A spelen tegen de buren van Houthalen en wel tegen de A-ploeg, onze M16 B spelen ook tegen Houthalen, maar dan de B-ploeg. Benieuwd wie de burenstrijd zal winnen! De M14 nemen het op tegen Gems Diepenbeek.

De U18 spelen tegen het sterke Maasmechlen. De U16 A ontvangen het ook al sterke Tongeren, de U16 B hopen op een echte match tegen Sint-Truiden.

De U14 A trekken naar Gems, de U14 B naar Leopoldsburg. De U12 A ontvangen Maasmechelen, de U12 B krijgen Scherpenheuvel op bezoek en de U12 C spelen tegen Houthalen.

De U10 A bekampen Maasmechelen, de U10 B spelen tegen Hasselt. Geen wedstrijden voor de U8 ploegen dit weekend.

Alle supporters op post!