Het seizoen is nog maar pas begonnen natuurlijk en het is nog wat koffiedik kijken om de sterkte van de verschillende ploegen in te schatten. Maar toch: we zijn optimistisch! Er liggen kansen dit weekend!


De dames B trekken naar Gems A en dat wordt misschien wel geen makkelijke verplaatsing. De heren A hopen te kunnen bevestigen tegen Leopoldsburg B. De heren B ontvangen Bree C.

Scherpenheuvel speelt tegen onze M19 de eerste match van het seizoen. Afwachten dus. De M16 A spelen zondagmiddag tegen Leopoldsburg. Op zaterdag ontvangen de M16 B Femina Habac. De M14 nemen het op tegen Peer.

De U18 krijgen het sterke Genk over de vloer. De U16 B trekken naar het ongeslagen Bilzen. De U14 A nemen het op tegen Aarschot. De U14 B spelen tegen Peer, elk hebben ze 1 match gewonnen en 1 verloren.

De U12 C gaan voor een eerste zege in Lommel. De U10 A trekken naar As, de U10 B ontvangen Peer en de U10 C spelen in Nieuwerkerken. De U8 A nemen het op tegen Leopoldsburg en de U8 B spelen in Gems Diepenbeek.

Dit weekend zorgen Wendy en assistent Ronny ook voor nog enkele ploegfoto’s!

Alle supporters op post!