Na een zeer succesvol paaskamp van woensdag tot vrijdag, volgde een succesvol 3x3 weekend, met zowel op zaterdag (Girls got Game) als op zondag (3X3 Club Tour) een vlekkeloze organisatie! Dikke merci dan ook aan alle medewerkers (refs, tafelfunctionarissen, catering, technische support, …)! En dan volgde de topmatch van onze dames A …


Alles leek perfect: een zeer goed gevulde tribune vol sfeer, na een aarzelende start een mooie kloof die aan het begin van het laatste kwart zelfs 15 punten bedroeg. Maar dan sloeg de stress toe en Femina Habac knabbelde aan de achterstand en 2 seconden voor het einde kwamen ze erop en met een bonusvrijworp ook erover… 62-63 winst voor de bezoekers uit Sint-Truiden. Kopjes even naar beneden, maar na de gesmaakte pasta werd alweer uitgekeken naar volgend weekend: de halve finale van de beker én een nieuwe kans op de titel in Lummen!

Er waren nog enkele matchen dit weekend: de dames B wonnen vlot in Stevoort (52-68). De heren A speelden een goeie match in Maasmechelen, maar kwamen tekort (87-74). Donderdagavond waren de heren B al nipt gaan verliezen in Lummen (56-53).

De U16 speelden, gestuwd door de lokale DJ, een knappe match tegen Lommel en wonnen met 82-75. De U12 D moesten nipt de duimen leggen tegen Bilzen (62-63).