Dit weekend staat uiteraard in het teken van carnaval (met o.a. een moeilijke bereikbaarheid van de sporthal op zondagnamiddag!), maar ook van de Beker van Limburg. Liefst 5 ploegen van onze club spelen dit weekend hun kwartfinale en gaan op zoek naar een plaats in de halve finales. Al zal dat geen enkele keer gemakkelijk zijn!


Vorige dinsdag speelden de M16 reeds hun kwartfinale in Leopoldsburg. Het werd een close game waarbij de thuisploeg uiteindelijk aan het langste eind trok (49-44). Net niet, dus. Jammer!

De dames A sluiten het weekend in de eigen hal af met de bekermatch tegen Femina Habac A. Vorig jaar de grootste tegenstander op weg naar de titel, dit jaar iets minder op dreef, maar zeker niet te onderschatten!

De dames B openen vanavond al het weekend met een thuismatch tegen Stevoort A, ook al een kwartfinale. Stevoort klopte vorig weekend nog onze dames A, dus het zou een stunt zijn mochten onze dames B de halve finales kunnen bereiken!

Ook een kwartfinale voor onze M14, op bezoek bij het sterke Tongeren. Dat wordt een zware dobber! De U14 A trekken zaterdag voor de beker naar Lommel B en daar zijn er misschien wel winstkansen! De U12 A staan voor een moeilijke opdracht in hun kwartfinale in en tegen Hasselt A.

Ook nog enkele competitiematchen dit weekend. De dames B spelen zondagmorgen nog eens: ze ontvangen dan Peer A en dat is een gelijkwaardige tegenstander.

De U18 ontvangen Houthalen en dat kan winst opleveren. Ook de U14 A moeten zondag nog eens aan de bak; zij ontvangen dan Bilzen. De U12 B trekken naar Nijlen en de U12 C ontvangen Alfa Achel. De U10 B krijgen Tongeren op bezoek.

De heren A zijn vrij dit weekend en spelen een oefenmatch tegen Bree B.

Alle supporters op post!