Vanavond vindt in de Zonhovense evenementenhal de jaarlijkse kampioenenviering plaats. En onze kampioenen van vorig seizoen, de dames A, worden daar uiteraard ook gehuldigd! Iedereen welkom trouwens vanaf 19u30 om dat mee te maken! Zondagmiddag staan onze dames dan om 15u45 aan de opworp in Stevoort, de nr2 in de stand. Winst betekent dat ze een serieuze optie op de titel nemen. Supporters weten dus waarheen!

Maar er zijn nog heel wat andere wedstrijden dit weekend!


De dames B mogen na ruim een maand ook nog eens een match spelen. En de thuismatch tegen Lommel C belooft meteen een spannende te worden; ginder werd met amper 2 punten verloren! Ook de heren B hebben op papier een gelijkwaardige tegenstander met Zolder E.

De M19 trekken naar Lier voor een match die alle kanten uit kan. De M16 hebben winstkansen in Houthalen en hetzelfde geldt voor de M14, thuis tegen Leuven B.

De U18, nog niet verloren in de 2de ronde, trekken naar Optima, ook nog ongeslagen! De U16 zouden de punten moeten kunnen thuishouden tegen Peer. Ook de U14 A verloren nog niet en ook zij spelen tegen een ploeg zonder verliesmatch, Bree A. Tegen Cosmo Genk B hopen de U14 B de gemaakte progressie verder te kunnen tonen.

Vorige dinsdag verloren de U12 A nipt in Beringen (59-50). Dit weekend ontvangen ze Lier, een kans op een eerste zege in de 2de ronde. De U12 B krijgen Zuiderkempen op bezoek, een gelijkwaardige tegenstander. De U12 C, op bezoek in Sint-Truiden, gaan op zoek naar een eerste zege in 2023. De U12 D tegen Bree kan alle kanten uit.

De U10 A trekken naar Lier, de U10 B ontvangen Stevoort en de U10 C reizen naar Sint-Truiden. Ook de U8 ploegen spelen op verplaatsing: de U8 A in Diepenbeek tegen Gems en de U8 B in Hasselt tegen Orly.

Alle supporters op post!

Op Valentijn spelen de U16 Meisjes in Leopoldsburg nog voor een plaats in de halve finale van de Beker van Limburg! Ook zij rekenen op vocale steun!