Gewone competitiematchen, een bekermatch, oefenmatchen, een burentreffen en een eerste uitstap buiten de provincie: voor elk wat wils dit weekend!


De dames A sluiten het weekend af op zondagmiddag met een thuismatch tegen Lommel B. Dat zou geen probleem mogen opleveren! De heren A spelen hun laatste 2 matchen voor de play-offs tegen de top 2. Kansen dus om hun kunnen te tonen. Nu zaterdag komt Cosmo Genk op bezoek. Wordt de kater van vorig weekend doorgespoeld?

De M19 oefenen nog een keer: dit keer thuis tegen Malle. De M16 ontvangen Lommel B; afwachten!

De U18 openen hun 2de ronde met een thuismatch tegen Sint-Truiden. De U16 mikken op een eerste zege in de 2de ronde tegen Malle.

De U12 A strijden in Houthalen voor een plaats in de kwartfinales van de Beker van Limburg. De U12 B staan 2 keer op de kalender: zaterdag ontvangen ze Hageland in de competitie (1ste zege?) en zondag komt Femina Habac oefenen in Zonhoven.

De U10 A trekken voor de eerste keer de provinciegrens over: zij nemen het in Boechout op tegen Oxaco! De U10 B ontvangen Lummen B en de U10 C trekken naar Hades B.

Ook de U8 A spelen in het ‘buitenland’: zij staan immers in Tienen aan de opworp! De U8 B moeten niet zo ver: de tegenstander is Hasselt A.

Alle supporters op post!